Κωδικός: 650615

Vantana Ούζο 700ml

9,32€
13,31€ Τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Το Ούζο Βαντάνα Αέναον, που παρασκευάζεται από την αρχή της ποτοποιίας και για τρεις ολόκληρες γενιές, συμπληρώνει ήδη πάνω από 100 χρόνια ζωής.Η ονομασία Αέναον προστέθηκε από την τρίτη γενιά της οικογενειακής ποτοποιίας, που σημαίνει αιώνιο, παντοτινό όπως αιώνια και παντοτινή είναι η Ελλάδα και οι παραδόσεις της, έτσι και το Ούζο Βαντάνα με την συγκεκριμένη αυτή συνταγή.Παράγεται μετά από ποιοτική απόσταξη πολλών σπόρων και βοτάνων, κυρίως γλυκάνισου, μάραθου, αστεροειδούς γλυκάνισου και μαστίχας.Κατά την αργή απόσταξη σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες οι οποίοι είναι κτιστοί, απομακρύνονται οι κεφαλές και οι ουρές, το αρχικό και το τελευταίο μέρος της απόσταξης. Συλλέγεται μόνο η ?καρδιά? ώστε το απόσταγμα αυτό να έχει καθαρότερο και λεπτότερο άρωμα.Το απόσταγμα αυτό αραιώνεται με κρυστάλλινο νερό, από τα βουνά του Ερυμάνθου. Αφού αραιωθεί στον επιθυμητό αλκοολικό τίτλο και φιλτραριστεί, ωριμάζει και ομογενοποιείται αρκετό διάστημα πριν την εμφιάλωση του.Το ούζο Βαντάνα Αέναον είναι μαλακό, ευκολόπιστο και ευχάριστο. Το γλυκανισάτο άρωμα του και η δροσερή και εκλεπτυσμένη γεύση του κυριαρχούν.Πίνεται με νερό ή και με πάγο και για κάποιους παραδοσιακούς σκέτο. Το παγωμένο νερό δίνει στο Ούζο τη σωστή θερμοκρασία και αυτό αποκτά το χαρακτηριστικό γαλάκτωμα που πολλοί αγαπούν. Αγαπάει τον ήλιο, την καλή παρέα και τους καλούς μεζέδες.
Υλικά
Συστατικά
Aπόσταξη σπόρων και βοτάνων, κυρίως γλυκάνισου, μάραθου, αστεροειδούς γλυκάνισου, μαστίχας και αιθυλικής αλκοόλης γεωργικής προέλευσης.
Αλλεργιογόνα
Δεν περιέχει αλεργιογόνα.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
? Είναι μαλακό, ευκολόπιοτο και ευχάριστο. ? Έχει βραβευτεί με:
? Ασημένιο Βραβείο στον Διαγωνισμό Olymp Awards 2017
? Ασημένιο Βραβείο (91/100 points) στον Διαγωνισμό International Wine & Spirit Competition IWSC 2020
Οδηγίες Χρήσης
? Η προσθήκη νερού η πάγου στο ούζο δίνει το επιθυμητό γαλάκτωμα στο ούζο. Προτείνεται η προσθήκη πρώτα του νερού και μετα του πάγου. ? Συνοδεύεται άριστα με θαλασσινά όπως γαρίδες, χταπόδια, καλαμαράκια, γαύρους, σαρδέλες, αλλά και με μεγαλύτερα ψάρια. Επίσης με διάφορα ελληνικά τυριά όπως φέτα, κεφαλοτύρι, λαδωτήρι, γραβιέρα και βεβαίως με ελιές, ντομάτα, σαγανάκι, ντάκο, γίγαντες, φάβα, και αρκετούς άλλους μεζέδες της ελληνικής κουζίνας.
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρωματισμό φαγητών και σαλτσών.
? Με το Ούζο Βαντάνα Αέναον δημιουργούνται ευφάνταστα κοκτέιλ με lime, πορτοκάλι, λεμόνι, βασιλικό όπως επίσης και ταιριάσματα με καφέ.
Πληροφορίες Προμηθευτή
? Να αποφεύγεται η έκθεση της φιάλης στον ήλιο για μεγάλο διάστημα, διότι η γεύση του ούζου αλλοιώνεται. ? Διατηρήστε την φιάλη σε θερμοκρασια δωματιου. ? Διανέμεται από την Ποτοποια Βαντάνα - Τζούδας Γεώργιος και Παναγιώτης ΟΕ - 25008 Πάτρα