Κωδικός: 650613

Vantana Τσίπουρο 700ml

11,98€
17,11€ Τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Αυτό το υπέροχο απόσταγμα που συντροφεύει τις χαρές των ανθρώπων μας , παράγεται από στέμφυλα σταφυλιών, που αποστάζονται χωρίς προσθήκη γλυκάνισου.Το Τσίπουρο Βαντάνα παράγεται από σταφύλια ελληνικών αρωματικών ποικιλιών, που καλλιεργούνται σε επιλεγμένα αμπελοτεμάχια κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες , με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μετά την αλκοολική ζύμωση, τα στέμφυλα αποστάζονταi σε μικρούς ασυνεχείς χάλκινους αποστακτήρες , μέσα από μία υπομονετική και ενδελεχή διαδικασία προκειμένου να διατηρήσουν τα πρωτογενή αρώματα τους.Μόνο η «καρδιά» συλλέγεται, για να αποτελέσει το Τσίπουρο Βαντάνα. Το μέρος του αποστάγματος που έχει τα πιο καθαρά, πλούσια και φινετσάτα αρώματα, την βελούδινη γεύση και που είναι απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες.Το απόσταγμα αυτό, αραιώνεται με το κρυστάλλινο νερό των βουνών του Ερυμάνθου, και αφού φιλτραριστεί, παραμένει αρκετό διάστημα σε δεξαμενές αποθήκευσης για να ομογενοποιηθεί και να σταθεροποιηθεί πριν εμφιαλωθεί στις φιάλες με την χαρακτηριστική ζεστή πράσινη σκούρα ετικέτα.Όλες οι αισθήσεις σου καλούνται στην γευσιγνωσία του. Το κοιτάζεις στο φως και είναι καθαρό και διαυγές. Το μυρίζεις και νιώθεις τον αρωματικό του χαρακτήρα. Το κρατάς στο στόμα και αισθάνεσαι τη μαγεία της απόσταξης. Έτσι απολαμβάνεις το Τσίπουρο Βαντάνα.Κρυστάλλινο στην όψη. Στη μύτη ντελικάτο με έντονα φρουτώδη αρώματα εσπεριδοειδών και νότες ανθικές, σύνθετο μπουκέτο και πολύπλοκη παλέτα αρωμάτων. Στο στόμα μαλακό και βελούδινο με απαλό αλκοόλ και μακρύ τελείωμα. Πλούτος και φινέτσα συνδυάζονται σε ένα σύνολο με εξαιρετική διάρκεια.
Υλικά
Συστατικά
Απόσταγμα Στεμφύλων από σταφύλια ελληνικών αρωματικών ποικιλιών, κυρίως Μοσχάτος & Ροδίτης
Αλλεργιογόνα
Δεν περιέχει αλεργιογόνα.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
? Απόσταγμα αρωματικό και φινετσάτο. ? Έχει βραβευτεί με:
? Ασημένιο Βραβείο στον Διαγωνισμό Olymp Awards 2017
Οδηγίες Χρήσης
? Πίνεται σκέτο, κατά προτίμηση παγωμένο, η και με προσθήκη πάγου.
? Αποτελεί και βάση για εμπνευσμένα cocktails η απλά συμμετέχει σε αυτά.
? Το Τσίπουρο Βαντάνα είναι ποτό της «ελευθερίας» και δεν υπακούει σε πολλούς κανόνες. Οι εντάσεις της γεύσης του μεζέ πρέπει να είναι ανάλογες των απαιτήσεων που έχει ένα τόσο δυνατό και κυριαρχικό ποτό. Οι επιθετικές γεύσεις του ταιριάζουν και αγαπά να συνοδεύεται με κρεατικά, τυριά, πικάντικα πιάτα αλλά και ιδιαίτερες ξεχωριστές γεύσεις όπως αυγοτάραχο, καπνιστό χέλι, μαγειρευτά θαλασσινά και με τους περισσότερους ελληνικούς μεζέδες.
Πληροφορίες Προμηθευτή
? Να αποφεύγεται η έκθεση της φιάλης στον ήλιο για μεγάλο διάστημα. ? Διατηρήστε την φιάλη σε θερμοκρασία δωματίου. ? Διανέμεται από την Ποτοποια Βαντάνα - Τζούδας Γεώργιος και Παναγιώτης ΟΕ - 25008 Πάτρα