Κωδικός: 521027

Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο CV470 Plus Μαύρο

6,95€
15,44€ Τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο είναι εδώ για να σας προσφέρει αξεπέραστη σιγουριά και ευκολία με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής! Αυτό το γκαζάκι βουτανίου 450 γρ. σε μαύρο χρώμα διαθέτει βαλβίδα ασφαλείας και πρωτοποριακό σύστημα σύνδεσης Easy ClicTM Plus, με το οποίο η σύνδεση και η αποσύνδεση του φιαλιδίου γίνεται εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς διαρροή υγραερίου ακόμα και όταν δεν είναι άδειο. Ανανεώστε το χώρο σας και τη διάθεσή σας με τα μοναδικά χρώματα των βάσεων Ελ Γκρέκο!

Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο είναι εδώ για να σας προσφέρει αξεπέραστη σιγουριά και ευκολία με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής!

Αυτό το γκαζάκι βουτανίου 450gr σε μαύρο χρώμα διαθέτει βαλβίδα ασφαλείας και πρωτοποριακό σύστημα σύνδεσης Easy ClicTM Plus, με το οποίο η σύνδεση και η αποσύνδεση του φιαλιδίου γίνεται εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς διαρροή υγραερίου ακόμα και όταν δεν είναι άδειο.

Ανανεώστε το χώρο σας και τη διάθεσή σας με τα μοναδικά χρώματα των βάσεων Ελ Γκρέκο!

el-greco


Υλικά
Συστατικά
ΒΟΥΤΑΝΙΟ. Φιαλίδιο υπό πίεση. Εξαιρετικά εύφλεκτο αέριο. Υδρογονάνθρακες πλούσιοι σε C3 C4: No 270 990 9- Επισήμανση Ε.Ε. Καθαρό βάρος: 450 γρ.. Αυτό το φιαλίδιο-βάση είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 417 και προορίζεται για χρήση με τις συσκευές της κατηγορίας βουτανίου απευθείας πίεσης κατά το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΝ 521. Χρησιμοποιείται αποκλειστικά με τις συσκευές Campingaz που λειτουργούν με τα φιαλίδια CV και CV PLUS της Campingaz. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΕΤΑΙ.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Με βαλβίδα ασφαλείας και πρωτοποριακό σύστημα σύνδεσης Easy ClicTM Plus, με το οποίο η σύνδεση και η αποσύνδεση του φιαλιδίου γίνεται εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς διαρροή υγραερίου ακόμα και όταν δεν είναι άδειο.
Οδηγίες Χρήσης
Τοποθέτηση φιαλιδίου-βάσης: Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης της συσκευής που χρησιμοποιείτε με αυτό το φιαλίδιο-βάση. Η τοποθέτηση φιαλιδίου-βάσης πρέπει να γίνεται σε χώρο καλά αεριζόμενο, μακριά από κάθε πηγή ανάφλεξης. Τοποθετήστε τη συσκευή στο φιαλίδιο-βάση, αφού πρώτα αφαιρέσετε το πλαστικό καπάκι που καλύπτει την ειδική βαλβίδα ασφαλείας του φιαλιδίου-βάσης. Αλλαγή φιαλιδίου-βάσης: Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης της συσκευής που χρησιμοποιείτε με αυτό το φιαλίδιο-βάση. Η αλλαγή φιαλιδίου-βάσης πρέπει να γίνεται σε χώρο καλά αεριζόμενο, μακριά από κάθε πηγή ανάφλεξης. Κλείστε τη στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας της συσκευής. Αποσυνδέστε τη συσκευή από το φιαλίδιο-βάση. Τοποθετήστε τη συσκευή στο καινούριο φιαλίδιο-βάση, αφού πρώτα αφαιρέσετε το πλαστικό καπάκι που καλύπτει την ειδική βαλβίδα ασφαλείας του φιαλιδίου-βάσης. Απορρίψτε το άδειο φιαλίδιο-βάση σε ασφαλές μέρος.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50οC/122οF. Αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό και καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Περιέχει αέριο υπό πίεση (εάν θερμανθεί μπορεί να εκραγεί). Διαρροή φλεγόμενου αερίου: Μην τη σβήσετε, εκτός εάν μπορείτε να σταματήσετε τη διαρροή χωρίς κίνδυνο. Απομακρύνετε τις πηγές ανάφλεξης, εάν αυτό μπορεί να γίνει χωρίς κίνδυνο. ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠO ΤΗ RESOUL ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Λεωφ. Τυρταίου, 19014, Αφίδναι Αττικής, Τηλ.: +30 22950 23111, Site: www.el-greko.gr, email: elgreko@resoul.gr ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠO ΤΗΝ APPLICATION DES GAZ (CAMPINGAZ) BP 55, Route de Brignais, 69563, St. Genis-Laval, France Site: www.campingaz.com