Ομελέτα χωίς αυγό γίνεται; Κι όμως γίνεται με το Vegan υποκατάστατο ομελέτας σε σκόνη. Απολαύστε ομελέτα και άλλα πιάτα με αυγά στην vegan εκδοχή τους με αυτή τη νόστιμη εναλλακτική λύση φτιαγμένη αποκλειστικά από φυτικά συστατικά.
Τρόπος παρασκευής ενός υποκατάστατου αυγού: Ρίχνουμε 375ml νερό μέσα σε ένα μπόλ, 2,5ml λάδι, προσθέτουμε 12γρ. σκόνη vEGGs και ανακατεύουμε καλά. Το μείγμα είναι έτοιμο για χρήση! Για την ομελέτα βάζουμε την επιθυμητή ποσότητα και μαγειρεύουμε στο τηγάνι για 5' λεπτά. Δεν συνίσταται η προσθήκη γάλακτος ή κρέμας γάλακτος.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Φυλάσσονται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό περιβάλλον./ Διανέμεται από την Αγροτική Βιοδιατροφική, Αγίας Άννης 6Α 18233 Ρέντης. Τ+30 2104250301