Κωδικός: 837199

Air Max Αντιμουχλικό Spray-Αφρός 500ml

6,08€
12,16€ Τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Το BISON Αντιμουχλικό καταπολεμά άμεσα μούχλα και άλγη σε τοίχους, δάπεδα και αρμούς, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Με την μοναδική φόρμουλα αφρού, το BISON Αντιμουχλικό είναι κατάλληλο για χρήση τόσο σε μεγάλες επιφάνειες, όσο και για επίμονους λεκέδες σε δυσπρόσιτα σημεία. Αποτέλεσμα σε 10 λεπτά.
Υλικά
Συστατικά
υποχλωριόδες νάτριο, διάλυμα,άλατα νατρίου θειικών μονό -C8-10 αλκυλεστέρων, αμινών.κοκοαλκυλοδιμεθυλο, Ν-οξείδια
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
* Εξαιρετικά ισχυρή σύνθεση*Καταστρέφει αμέσως μούχλα, άλγη και βρύα *Ενεργός τύπος αφρού καταστρέφει και τους πιο επίμονους λεκέδες *Αποτέλεσμα σε 10 λεπτά *Για εσωτερική και εξωτερική χρήση
Οδηγίες Χρήσης
Ετοιμάστε τον ψεκαστήρα τραβώντας την σκανδάλη για να ξεκλειδώσετε την ασφάλεια και περιστρέψτε κατά ένα τέταρτο το πώμα. Για να αποφύγετε τα πιτσιλίσματα: Ψεκάζετε πάντα, αφού έχετε πρώτα ετοιμάσει τον ψεκαστήρα για χρήση. Μην απομακρύνετε εκ των προτέρων μούχλα και άλγη. Ξύστε τα βρύα. Τραβήξτε την σκανδάλη για να ξεκλειδώσετε την ασφάλεια και περιστρέψτε κατά ένα τέταρτο το πώμα. Αποφύγετε τους λεκέδες: πρώτα προετοιμάστε τον ψεκαστήρα για χρήση και μόνον τότε ψεκάστε. Ψεκάστε την επιφάνεια από απόσταση 3-5 cm και αφήστε να δράσει για 10 λεπτά. Καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια που ψεκάσατε με σφουγγάρι και νερό. Σε ελαστικούς αρμούς (π.χ. από σιλικόνη) επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία (ψέκασμα και καθαρισμό). Μετά τη χρήση, κλείστε τον ψεκαστήρα, περιστρέφοντας το πώμα προς τα κάτω κατά ένα τέταρτο. ώστε να ενεργοποιήσετε πάλι την ασφάλεια.Συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρλησης στο φυλλάδιο στο πίσω μέρος του μπουκαλιού.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Κατάλληλο για tοίχους, δάπεδα και αρμούς σε χώρους υγιεινής, κουζίνες, υπόγεια και γκαράζ. Για εξωτερική χρήση, όπως σε προσόψεις, μπαλκόνια , ζαρντινιέρες κ.α. Επίσης κατάλληλο για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους όπως σε προσόψεις, μπαλκόνια, γλυπτά, γλάστρες, κ.α.