Κωδικός: 518425

Baygon Flying Για Κουνούπια & Μύγες Spray 400ml-0,50€

5.0 out of 5 stars

Δείτε όλες τις 5 αξιολογήσεις
5,56€
15,15€ Αρχική τιμή λίτρου
13,90€ Τελική τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Πρόσφατες κριτικές

ΛΕΩΝΙΔΑΣ T
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤ
yiannisgalanopoulos yiannisgalanopoulos

Κριτικές Πελατών

Βασισμένο σε 5 κριτικές

5

100%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Εάν έχετε αυτό το προϊόν, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Περιγραφή
Το Baygon Flying, χάρις τη σύνθεσή του, σκοτώνει άμεσα κουνούπια και μύγες με απ' ευθείας ψεκασμό ενώ έχει μεγάλη διάρκεια δράσης με υπολειμματικό ψεκασμό.
Υλικά
Συστατικά
Δραστικες ουσίες: Prallethrin 0,10% β/β (0,10g/100g), 1R-trans phenothrin 0,125% β/β (0,125g/100g).
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Για κουνούπια, κουνούπια τίγης και μύγες - Άμεση δράση - Μεγάλη διάρκεια δράσης
Οδηγίες Χρήσης
Τρόπος εφαρμογής: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Κατευθύνετε το ακροφύσιο μακριά από το πρόσωπο και πατήστε το κουμπί, κρατώντας τον περιέκτη σε όσο το δυνατόν πιο όρθια θέση. Με το BAYGON FLYING δεν χρειάζεται να ψεκάσετε απευθείας επάνω στα ιπτάμενα έντομα, καθώς το εκνέφωμα στον αέρα θα τα σκοτώσει. Κλείστε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα. Για ένα μεσαίου μεγέθους δωμάτιο (30κυβικών μέτρων), ψεκάστε με μία αργή σαρωτική κίνηση για 8 έως 10 δευτερόλεπτα ξεκινώντας από το κέντρο του δωματίου και με την πλάτη προς την πόρτα και κατευθύνετε το σπρέι προς όλες τις περιοχές του δωματίου. Κρατήστε τη φιάλη περίπου 1 μέτρο από εσωτερικούς τοίχους, υφάσματα και έπιπλα. Μην παραμένετε στο χώρο μετά την εφαρμογή. Κρατήστε το δωμάτιο κλειστό για 15 λεπτά. Αερίστε πολύ καλά το δωμάτιο πριν ξαναμπείτε. Για άμεση δράση, ψεκάστε απευθείας τα έντομα από απόσταση περίπου 50εκ., διατηρώντας απόσταση περίπου ενός μέτρου από εσωτερικούς τοίχους, υφάσματα και έπιπλα. Ψεκάστε απευθείας επάνω σε μεμονωμένες σφήκες που εισέρχονται στο χώρο. Ψεκάστε απευθείας επάνω σε ενήλικα του εντόμου Plodia interpunctella. Για υπολειμματική δράση, ψεκάστε από απόσταση περίπου 50εκ. γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα από όπου τα έντομα μπαίνουν στο σπίτι. Συστήνεται πριν από τη χρήση να ελέγχετε για πιθανό σχηματισμό λεκέδων και πιθανή ζημιά σε ένα δυσδιάκριτο / μη ορατό σημείο.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Κίνδυνος
Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50 °C/ 122 °F.
Πρώτες βοήθειες: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Προσοχή. Χρησιμοποιείτε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Μην ψεκάζετε πάνω σε ανθρώπους ή κατοικίδια ζώα. Απομακρύνετε ή καλύψτε τρόφιμα και μαγειρικά σκεύη. Μην ψεκάζετε σε ταπετσαρίες τοίχου και ψεκάζετε τουλάχιστον 1 μέτρο από τις επιφάνειεςκαι τους τοίχους. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Απομακρύνετε ή καλύψτε ενυδρεία και κλουβιά ζώων πριν την εφαρμογή. Κλείστε τα φίλτρα εξαερισμού των ενυδρείων κατά τη χρήση. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο.
Αντίδοτο: Δεν υπάρχει. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777.
S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000.