Κωδικός: 111647

Χρυσά Αυγά Ασπράδι Αυγά Νωπά Παστ. 500gr

3,44€
7,48€ Αρχική τιμή κιλού
6,88€ Τελική τιμή κιλού
3,74€ Αρχική τιμή
3,44€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Με την εγγύηση των ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ κυκλοφόρησε σε επιλεγμένα Σούπερ μάρκετ για πρώτη φορά το νέο προϊόν:
100% ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ? 0% ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ? 0% ΛΙΠΑΡΑ ? ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.
Σε νέα ασφαλή συσκευασία των 500 γρ. που περιέχει ασπράδια από 16 φρέσκα αυγά χωρίς συντηρητικά.
Οι πρωτεΐνες (40 διαφορετικές) που περιέχονται στο ασπράδι αποτελούν την καλύτερη πηγή φυσικής πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας. Αφομοιώνονται τέλεια από τον ανθρώπινο οργανισμό και βοηθούν στην αποκατάσταση και αναδόμηση των κυτταρικών ιστών, την αύξηση της άπαχης μυϊκής μάζας και την ενίσχυση του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος.
Υλικά
Συστατικά
Ασπράδια από 16 αυγά, χωρίς συντηριτικά
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Ο κρόκος ενός αυγού περιέχει περίπου 213 mg χοληστερόλης. Αντίθετα, το ασπράδι του αυγού (το διαυγές υγρό που περιέχεται μέσα στο αυγό), δεν περιέχει καθόλου λίπος και χοληστερόλη, ενώ αποτελεί άριστη πηγή πρωτεϊνών. Επομένως, μία καλή ιδέα είναι η αντικατάσταση του κρόκου του αυγού με ασπράδια αυγού. Το ασπράδι του αυγού αποτελείται περίπου από 90% νερό, στο οποίο βρίσκεται  διαλυμένο το 10% των πρωτεϊνών (40 είδη), από τις οποίες το 45% είναι ανώτατης βιολογικής αξίας {(αλβουμίνες, μυκοπρωτεΐνες, γλοβουλίνες (σφαιρίνες)}, δεδομένου ότι περιέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα για τον οργανισμό. Έτσι, το ασπράδι ενός αυγού  καλύπτει το 12% των ημερήσιων αναγκών σε πρωτεΐνες ενός άνδρα και το 14% μίας γυναίκας. Επιπλέον, το ασπράδι αυγού περιέχει μαγνήσιο, κάλιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2 και βιοτίνη). Χαμηλή είναι η περιεκτικότητά του σε υδατάνθρακες (<1%) και δεν περιέχει καθόλου λιπαρά και χοληστερόλη.
Το αυγό αποτελεί μία πλήρη φυσική τροφή, δηλαδή περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή. Συνολικά οι πρωτεΐνες του αυγού λαμβάνουν άριστο βιολογικό σκορ (100).