"Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη και το αφήνετε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).Ετοιμάζετε τη γέμιση.Ξετυλίγετε τα φύλλα κρούστας, τα απλώνετε σε επίπεδη επιφάνεια και τα σκεπάζετε με μια καθαρή υγρή πετσέτα για να διατηρείται η υγρασία τους.Χρησιμοποιείτε ένα-ένα φύλλο, αφού το αλείψετε με βούτυρο.Ετοιμάζετε τη δημιουργία σας και αλείφετε την επιφάνεια με βούτυρο.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C περίπου (ανάλογα με το φούρνο σας), μέχρι να ροδοκοκκινίσει.Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.Διατήρηση:Στο ψυγείο : 24 ώρεςΣε κατάψυξη(**) -120C: 1 μήναΣε καταψύκτη (***) -180C: Μέχρι την ημερομηνία λήξηςΠροσοχή: Μην καταψύχετε ένα αποψυγμένο προϊόν!
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.