Κωδικός: 514756

Dr.Beckmann Καθαριστικό Φούρνου Αντλία 375ml

4,79€
12,77€ Τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Η άοσμη σύνθεση τζελ απομακρύνει αποτελεσματικά επίμονες κολλημένες κρούστες και υπολείμματα φαγητού, καμένα λίπη και βρωμιά.
Υλικά
Συστατικά
Περιέχει μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες σε ποσοστό κάτω του 5%.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Δρα αποτελεσματικά ακόμα και σε κάθετες επιφάνειες. Δεν διαβρώνει τον φούρνο και είναι ιδανικό για κατσαρόλες και πλάκες ψησίματος.
Οδηγίες Χρήσης
Ανακινήστε καλά πριν από την χρήση. Μην ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε λακαρισμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Αλουθείτε πάντα το εγχειρίδιο του κατασκευαστή. Καθαρίστε τον ψεκασήρα μετά από την χρήση και γυρίστε τον στη θέση OFF. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα. Αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά. Για δύσκολες βρωμιές αφήστε να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε με σφουγγάρι και καθαρό νερό.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας το προϊόν ή την ετικέτα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετα λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους και συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων/Γιατρό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος συμβουλευτείτε/επισκεφθείτε γιατρό. Πλύνετε με άφθονο νερό. Πληροφορίες στην ετικέτα του προϊόντος. Διάθεση σύμφωνα με τους τοπικούς-περιφερειακούς-εθνικούς-διεθνείς κανονισμούς. Υπεύθυνος διάθεσης MEDICARE ΑΒΕΕ: Τσιαπάνου 11 & Τσελέπη 54352 Α. Τούμπα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ. 23990 51840, Fax. 23990 51849, email: home@medicaregr.com, www.medicaregr.com