Κωδικός: 505761

Dr.Beckmann Ξεβαφή Πλυντηρίου 150gr

4,20€
28,00€ Τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Η ΞΕΒΑΦΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ B/C αφαιρεί τα ανεπιθύμητα χρώματα μετά από ατυχήματα μικτής πλύσης από τα λευκά και τα ανεξίτηλα χρωματιστά υφάσματα.
Υλικά
Συστατικά
Περιέχει Λευκαντικούς παράγοντες (Αναγωγικούς) σε ποσοστό τουλάχιστον 15% αλλά κάτω του 30%, Φθορίζουσες ουσίες, Άρωμα, Limonene, Linalool.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
ΧΡΗΣΗ 3 σε 1: για το χέρι και το πλυντήριο, για όλα τα υφάσματα και όλα τα χρώματα, για όλες τις θερμοκρασίες.
Οδηγίες Χρήσης
ΤΕΣΤ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Διαλύστε 1/2 κουταλάκι του γλυκού ξεβαφή σε ένα κύπελλο με ζεστό νερό και βάλτε λίγο από το διάλυμα σε ένα σημείο του ρούχου που δεν φαίνεται (π.χ. στρίφωμα, εσωτερική τσέπη) για 10 λεπτά. Έπειτα ξεπλύνετε καλά και αφήστε το να στεγνώσει τελείως. Αφού στεγνώσει συγκρίνετε τα χρώματα και εάν δεν υπάρχει διαφορά τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Ξεβαφή χωρίς πρόβλημα. Στο πλυντήριο (40οC - 95οC): Γεμίστε το πλυντήριο με ρούχα που έχουν βάψει.

Επιλέξτε τη μέγιστη δυνατή θερμοκρασία που επιτρέπει η σύνθεση του υφάσματος (καλύτερα αποτελέσματα πάνω από 40οC) και ξεκινήστε την πλύση (χωρίς πρόπλυση και χωρίς απορρυπαντικό).

Ρίξτε το περιεχόμενο και των δύο φακέλων στη θήκη απορρυπαντικού και ρίξτε ρίξτε 1-2 λίτρα νερό έως ότου δεν υπάρχουν υπολείμματα σκόνης στη θήκη.

Σε περίπτωση που τα ρούχα δεν έχουν ξεβάψει τελείως επαναλάβετε τη διαδικασία.

Χρήση στο χέρι (30οC- 95οC): Διαλύστε καλά το περιεχόμενο από ένα φακελάκι ξεβαφής σε 6 λίτρα νερό (όσο πιο ζεστό γίνετε πάνω από 30οC).

Προσθέστε τα βαμμένα ρούχα, μέχρι 1-5 kg και βεβαιωθείτε ότι είναι τελείως καλυμμένα από το νερό. (μην προσθέσετε απορρυπαντικό).

Σκεπάστε τη λεκάνη όσο καλύτερα γίνετε.

Αφήστε το να δράσει για περίπου 4 ώρες. Για πολύ βαμμένα ρούχα ίσως χρειαστεί να τα αφήσετε όλη τη νύχτα.

Ξεπλύνετε τα ρούχα αρκετές φορές με καθαρό νερό.

Συνιστούμε να φοράτε γάντια κατά τη χρήση του. Άτομα με αναπνευστικά προβλήματα να αποφεύγουν τη χρήση της Ξεβαφής στο χέρι
Πληροφορίες Προμηθευτή
Πληροφορίες ασφαλείας χρήσης στην ετικέτα του προϊόντος. Διάθεση σύμφωνα με τους τοπικούς-περιφερειακούς-εθνικούς-διεθνείς κανονισμούς. Υπεύθυνος διάθεσης MEDICARE ΑΒΕΕ: Τσιαπάνου 11 & Τσελέπη 54352 Α. Τούμπα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ. 23990 51840, Fax. 23990 51849, email: home@medicaregr.com, www.medicaregr.com