Κωδικός: 504267

Fairy Ultra Original Υγρό Πιάτων 1.5lt

6,25€
4,17€ Τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Κάθε σταγόνα του Fairy σας χαρίζει την καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων. Η συμπυκνωμένη σύνθεση που περιέχει διεισδύει στα λίπη και προσφέρει στη στιγμή αστραφτερή καθαριότητα στα πιάτα σας. Γι' αυτό και το Fairy είναι το απόλυτο καθαριστικό ανάμεσα στα υγρά πιάτων και είναι τόσο συμπυκνωμένο που δεν χρειάζεστε παρά μόνο μία σταγόνα και καθόλου προσπάθεια: χωρίς μούλιασμα, χωρίς λίπη, χωρίς κόπο.

H καλύτερη σύνθεση του Fairy ενάντια στα σκληρά λίπη


Για την αποφυγή της δημιουργίας βακτηρίων, ξεπλένετε το σφουγγάρι μετά από κάθε πλύσιμο, ρίξτε 1-2 σταγόνες από το υγρό πιάτων και πιέστε το σφουγγάρι για να δημιουργηθεί αφρός. Το Fairy υγρό πιάτων έχει τόσο συμπυκνωμένη σύνθεση που χρειάζεστε μόνο 1-2 σταγόνες σε κάθε πλύση.

Επίσης δοκιμάστε τις ταμπλέτες πληντυρίου Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και ακόμη πιο αστραφτερό πληντύριο.

Διανέμεται από : ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 49, 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών: 800-801-3457

Υλικά
Συστατικά
15-30% Aνιονικές Επιφανειοδραστικές Ουσίες, 5-15% Μη Ιονικές Επιφανειοδραστικές Ουσίες, Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol, Αρωματικές Ουσίες
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Χωρίς μούλιασμα, χωρίς λίπη, χωρίς κόπο
Αποτελεσματική καθαριότητα, αφαιρεί εντελώς τα επίμονα λίπη από τα υπολείμματα φαγητού
Η συμπυκνωμένη σύνθεση που περιέχει διεισδύει στα λίπη και προσφέρει στη στιγμή τέλεια καθαριότητα
Σαπουνάδα που διαρκεί περισσότερο με μία μόνο σταγόνα
Απαλό για την επιδερμίδα, δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε γάντια
Το άρωμα Original που εμπιστεύεστε, σε Πασχαλινή έκδοση
Οδηγίες Χρήσης
Δοσολογία: Ρίξτε μια σταγόνα ανάλογα με την ποσότητα και τον τύπο της βρωμιάς. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων All in One Fairy Platinum για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό. ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210-77.93.777. Περιέχει Lauramine Oxide (Ν-οξείδια C12-14 αλκυλοδιμεθυλαμινών), Sodium C12-13 Alkyl Sulfate ( Άλατα νατρίου θειικών μονο-C12-13-αλκυλεστέρων), Sodium Laureth Sulfate (άλας νατρίου του α-σουλφο-ω-(δωδεκυλοξυ)-πολυ(οξυ-1,2-αιθανοδιυλίου)), Sodium C12-13 Pareth Sulfate (Σουλφατωμένες αιθοξυλιωμένες αλκοόλες C12-13, άλατα με νάτριο).