Το Κορν Φλάουρ Hai, είναι άλευρο που βοηθά το "δέσιμο" παρασκευών. Χρησιμοποιείται σε πάρα πολλές συνταγές, όπως σε βελούτε σούπες ή σάλτσες. Το κορν φλάουρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη ζαχαροπλαστική, για την επίτευξη σωστής υφής σε κρέμες, τούρτες ή πουτίγκες.
Αλλεργιογόνα
100% Άμυλο αραβοσίτου
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ανά μερίδα 1 κ.γ. 5g
%ΠΠΑ*
Ενέργεια kJ
1513kJ
76kJ
1%
Ενέργεια kcal
356kcal
18kcal
1%
Λιπαρά
0,5g
0g
0%
εκ των οποίων κορεσμένα
0g
0g
0%
Υδατάνθρακες
87,5g
4,4g
εκ των οποίων σάκχαρα
0g
0g
0%
Πρωτεΐνες
0,4g
0g
Αλάτι
0,1g
0g
0%
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Διατηρείται σε σκιερό και δροσερό μέρος. Αφοι Χαϊτογλου ΑΒΕΕ, 57009 Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310389700, www.haifoods.com, Εταιρία Πιστοποιημένη κατά ISO 9001/14001
Πληροφορίες Προμηθευτή
Μπορεί να περιέχει ίχνη από γλουτένη, γάλα, αυγό ή σόγια.