Κωδικός: 669314

K2r Colour Catcher Χρωμοπαγίδα 30 Φύλλα

3,17€
0,18€ Αρχική τιμή φύλλου
0,11€ Τελική τιμή φύλλου
5,28€ Αρχική τιμή
3,17€ Τελική τιμή
0
Super τιμή από 03/07/2024 έως 16/07/2024.
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Το K2r Colour Catcher είναι ο εφευρέτης των χρωμοπαγίδων, των φύλλων που απορροφούν τα χρώματα που ξεβάφουν σε κάθε πλύση. Η νέα χρωμοπαγίδα Colour Catcher Max Protect διασφαλίζει την προστασία των ρούχων σας κατά το πλύσιμο. Πλέον είναι δυνατή η ανάμειξη όλων των χρωμάτων στην ίδια πλύση, ξενοιάζοντας από ατυχήματα αποχρωματισμού. Η χρωμοπαγίδα Colour Catcher προστατεύει την ζωντάνια των χρωμάτων, αποτρέπει το γάριασμα και παγιδεύει την βαφή και τα κατάλοιπα βρωμιάς. Είναι αποτελεσματική σε όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές λειτουργίας του πλυντηρίου και όλα τα υφάσματα. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένη από ίνες 100% φυτικής προέλευσης χωρίς μικροπλαστικά ενώ η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτί.1. Αποτρέπει τα ατυχήματα αποχρωματισμού, 2. Επιτρέπει τις πλύσεις αναμεικτων χρωμάτων 3. Προστατεύει την ζωντάνια των χρωμάτων 4. Φύλλο κατασκευασμενο από ίνες 100% φυτικής προέλευσης

Το K2r Colour Catcher είναι ο εφευρέτης των χρωμοπαγίδων, των φύλλων που απορροφούν τα χρώματα που ξεβάφουν σε κάθε πλύση.

Πλέον δεν χρειάζεται ξεχώρισμα στα ρούχα! Τα επίπεδα προστασίας της χρωμοπαγίδας ColourCatcher διασφαλίζουν την προστασία των ρούχων κατά το πλύσιμο. Πλέον είναι δυνατή η ανάμειξη όλων των χρωμάτων στην ίδια πλύση, ξενοιάζοντας από ατυχήματα αποχρωματισμού. Η χρωμοπαγίδα ColourCatcher προστατεύει την ζωντάνια των χρωμάτων, αποτρέπει το γάριασμα και παγιδεύει την βαφή και τα κατάλοιπα βρομιάς. Είναι αποτελεσματική σε όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές λειτουργίας του πλυντηρίου και όλα τα υφάσματα.

Πώς λειτουργεί η K2r Colour Catcher® χρωμοπαγίδα?

Τα χρώματα ξεβάφουν σε κάθε πλύση και ίσως βάψουν την μπουγάδα σας. Επιπλέον, ελεύθερα σωματίδια βρωμιάς μπορεί να προσκολλήσουν στα ρούχα σας κάνοντας τα να μοιάζουν θαμπά με το πέρασμα του χρόνου. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του το φύλλο δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τη βαφή και την βρωμιά κατά την διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας την μέγιστη προστασία.

Οδηγίες Χρήσης

Τοποθετήστε το φύλλο μέσα στον κάδο του πλυντηρίου πριν τα ρούχα. Προσθέστε τα ρούχα και το απορρυπαντικό και ξεκινήστε την πλύση ως συνήθως. Αφαιρέστε το φύλλο αμέσως μετά την πλύση.

Ποια είναι τα προϊόντα και τα οφέλη τους?

  • H χρωμοπαγίδα K2r Colour Catcher® διατίθεται σε συσκευασίες των 15 φύλλων και των 30. Επιπλέον η γκάμα συμπληρώνεται από 4 ακόμη προϊόντα τα οποία αντιστοιχούν σε μικτές και λευκές πλύσεις.
  • Χρωμοπαγίδα K2r Colour Catcher Intense σε συσκευασία 10 φύλλων για μικτές πλύσεις η οποία είναι υπεραπορροφητική για πολύ έντονα χρώματα, προστατεύοντας από έντονους αποχρωματισμούς.
  • K2r Intensive White σε συσκευασία 10 φύλλων το οποίο είναι για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει το γάριασμα.
  • Χρωμοπαγίδα K2r®Colour Catcher + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φύλλων το οποίο είναι για μικτές πλύσεις και αποτρέπει τα ατυχήματα αποχρωματισμού ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30 βαθμούς.
  • K2r Intensive White + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φύλλων το οποίο είναι για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30 βαθμούς.

Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
1. Αποτρέπει τα ατυχήματα αποχρωματισμού, 2. Επιτρέπει τις πλύσεις αναμεικτων χρωμάτων 3. Προστατεύει την ζωντάνια των χρωμάτων 4. Φύλλο κατασκευασμενο από ίνες 100% φυτικής προέλευσης
Οδηγίες Χρήσης
Τοποθετήστε το φύλλο μέσα στον κάδο του πλυντηρίου πριν τα ρούχα. Προσθέστε τα ρούχα και το απορρυπαντικό και ξεκινήστε την πλύση ως συνήθως. Αφαιρέστε το φύλλο αμέσως μετά την πλύση
Πληροφορίες Προμηθευτή
HENKEL HELLAS ΑΒΕΕ, Κύπρου 23, Μοσχάτο, 18346, ΑΤΤΙΚΗ