Κωδικός: 211343

Maggi Ζωμός Για Ψητά 6lt 12 Κύβοι

2,42€
0,40€ Τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Κύβος με γεύση ψημένου κρέατος. ΜΑGGI ΖΩΜΟΣ ΓΙΑ ΨΗΤΑ. Στους κύβους ΜΑGGI τα λαχανικά αποξηραίνονται και κλείνονται μέσα σε ένα μικρό κύβο, απελευθερώνοντας έτσι όλη τους τη γεύση μέσα στο φαγητό. Ο κύβος MAGGI ΖΩΜΟΣ ΓΙΑ ΨΗΤΑ χωρίς συντηρητικά δίνει γεύση και είναι το μυστικό για κάθε πιάτο. Ενισχύει την γεύση στο κρέας, στο κοτόπουλο, σε σάλτσες και σούπες,στο ρύζι ή τα ζυμαρικά και στα φαγητά φούρνου.
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Για φαγητά κατσαρόλας: Για καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα, προσθέστε τον κύβο 10 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος. Ιδανική επιλογή για κρέας ή κοτόπουλο, σάλτσες & σούπες. Για Ρύζι/Ζυμαρικά: Διαλύστε τον κύβο σε ζεστό νερό και προσθέστε τον στην αρχή του μαγειρέματος. Συνοδεύει εξαιρετικά ριζότο & πιλάφι. Για φαγητά φούρνου: Διαλύστε τον κύβο σε ζεστό νεό και περιχύστε το φαγητό 10 λεπτά πριν το βγάλετε από το φούρνο. Ιδανική επιλογή για γιουβέτσι και κοτόπουλο με πατάτες.nΗ συσκευασία περιέχει 12 κύβους, δηλαδή 24 μερίδες περίπου. Οι μερίδες θα πρέπει να προσαρμόζονται ανάλογα για παιδιά διαφορετικών ηλικιών.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Παράγεται από τη Nestle Slovensko s.r.o. Koovskcesta 11, 971 27 Prievidza, Slovak Republic. Διανέμεται από τη Nestle Ελλάς Μονοπρόσωπη A.E. Διανομέας για την Κύπρο: Βάσσος Ηλιάδης ΛΤΔ., Λευκωσίας 23, Βιομηχανική Περιοχή Δαλίου, 2540 Λευκωσία, Κύπρος, Τηλ.:(22)897300.