Μικροί Έλληνες Παραγωγοί

Σταθερές Συνεργασίες με μικρούς Έλληνες Παραγωγούς

Ένας από τους τρόπους συμβολής στην στήριξη της οικονομίας της χώρας μας, είναι οι διαχρονικές και σταθερές συνεργασίες μας με τους  μικρούς Έλληνες Παραγωγούς. Η αναζήτηση και η ενίσχυσή τους, αποτελεί εδώ και χρόνια κομμάτι της στρατηγικής μας, που εξελίσσεται και αναβαθμίζεται μέσα στο χρόνο, αποκτώντας τη δική του συμβολική, αλλά και ουσιαστική σημασία. Η σχέση της εταιρείας με τους Έλληνες παραγωγούς διέπεται από διαφάνεια, τιμιότητα και εμπιστοσύνη.

Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα από κάθε γωνιά της πατρίδας μας, δημιουργώντας μία πλούσια και εκλεκτή γκάμα αγαθών, τόσο στη μαναβική, όσο και στα γαλακτοκομικά προϊόντα και στα φρέσκα κρέατα. Φέρνουμε τα πολύτιμα αγαθά που γεννήθηκαν από την ελληνική γη κατευθείαν στο τραπέζι των πελατών μας και εγγυόμαστε για την ποιότητα και την καταγωγή τους. Η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, όπως κάθε τι ελληνικό, έχει τη δική της βαρύνουσα, σημειολογική σημασία και αξίζει την καλύτερη δυνατή διαχείριση.

Ως μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, επιθυμούμε να ενισχύουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, θεωρώντας χρέος μας να συνεισφέρουμε στην ενίσχυση της οικονομίας της πατρίδας μας συνολικά, αλλά και των τοπικών κοινωνιών πιο συγκεκριμένα. Έτσι, και στο μέλλον, θα συνεχίσουμε και θα αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τέτοιες συνεργασίες, ανακαλύπτοντας και αναδεικνύοντας τοπικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.