-40%

Κωδικός: 552330

Omino Bianco Black Care Υγρό 49 Mεζούρες 2,7 lt

8,38€
0,29€ Αρχική τιμή μεζούρας
0,17€ Τελική τιμή μεζούρας
13,97€ Αρχική τιμή
8,38€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Όλη η αποτελεσματικότητα του OMINO BIANCO Αφρός Μασσαλίας μαζί με το 100% φυσικό σαπούνι, αγκαλιάζουν την τεχνολογία "renew black" για προστασία και ανανέωση των μαύρων και σκούρων ρούχων, πλύση με την πλύση, δίνοντας στα ξεθωριασμένα ρούχα τη χαμένη τους ζωντάνια. χάρη στο ένζυμο Carezyme, απομακρύνειαπό τα υφάσματα τους κόμπους και το χνούδι. Καθαρίζει σε βάθος, ακόμα και σε κρύο νερό, σέβεται τα υφάσματα, και αφήνει ένα μοναδικό άρωμα που διαρκεί στα ρούχα σας.
Υλικά
Συστατικά
5-15% ανιονικές και μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, < 5% φωσφονικές ενώσεις, σάπωνας. Αρωματικές ουσίες, ένζυμα, hexyl cinnamal, linalool, benzyl salicylate, citronellol, geraniol,συντηρητικά (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).
Αλλεργιογόνα
benzyl salicylate, geraniol, hexyl cinnamal, citronellol, linalool, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Προστατεύει και Ανανεώνει τα σκούρα ρούχα, με 100% Φυσικό σαπούνι. Δερματολογικά Ελεγμένο.Καθαρίζει σε βάθος και σέβεται τα υφάσματα.
Οδηγίες Χρήσης
ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: Αραιώστε το προϊόν σε 5 λίτρα κρύο ή χλιαρό νερό. Για μάλλινα ρούχα, πλύνετέ τα απαλά και ξεβγάλτε χωρίς στύψιμο.
ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ: Χρησιμοποιήστε το προτεινόμενο πρόγραμμα για κάθε είδος υφάσματος. Για ευαίσθητα υφάσματα μην γεμίζετε τον κάδο του πλυντηρίου πάνω από το 1/3 της χωρητικότητάς του και μην υπερβαίνετε τους 30°. Για δύσκολους λεκέδες, απλώστε το προϊόν απευθείας πάνω στον λεκέ, τρίψτε απαλά και πλύνετε ως συνήθως.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Bolton Hellas A.E.B. E.
Μιχαλακοπουλου 91, Τ.Κ. 115 28,
Αθήνα