Όροι Χρήσης Εκπτωτικού Κουπονιού Welcome 5€

Κάθε κουπόνι φέρει και αντιστοιχεί σε έναν μοναδικό κωδικό με την χρήση του οποίου ο χρήστης μπορεί να εξαργυρώσει την έκπτωσή του. Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ήτοι 20 ημέρες από την έκδοσή του. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης δεν είναι πλέον δυνατή η εξαργύρωση του κουπονιού και αυτό καθίσταται ανίσχυρο.

  • Η αξία του παρόντος κουπονιού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα και κατά την χρήση του δεν επιστρέφονται χρήματα

  • Απαγορεύεται ρητά η κοινοποίηση και η εξαργύρωση του εκπτωτικού κωδικού σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο ή όποιον άλλο λογαριασμό δεν έχει λάβει τον κωδικό από τη ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ. Η αναπαραγωγή ή/και η αντιγραφή των κουπονιών από email λογαριασμού που δεν έχει λάβει τον κωδικό μπορεί να ανιχνευθεί και η εταιρεία ενδέχεται να στραφεί με κάθε νόμιμο τρόπο κατά του παραβάτη. Δικαιούται δε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του ή/και να ακυρώσει την παραγγελία που περιλαμβάνει το κουπόνι.

  • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παραγγελίες για τις οποίες εκδίδεται τιμολόγιο

  • Η ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ δεν ευθύνεται για την απώλεια του κουπονιού από τους παραλήπτες ή την διαγραφή των μηνυμάτων ή/και των email που το περιλαμβάνουν. Ωστόσο, εφόσον ο χρήστης είναι ο νόμιμος δικαιούχος του κουπονιού, μπορεί να απευθυνθεί στην εταιρεία μας για να ανακτήσει τον κωδικό (Δείτε την παρακάτω σημείωση σχετικά).

  • Η ισχύς της δυνατότητας εξαργύρωσης κάθε κουπονιού ξεκινάει κατά την έκδοσή του που συμπίπτει με την αποστολή του στον δικαιούχο παραλήπτη και διαρκεί έως και 20 ημέρες από την έκδοσή του.

  • To κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί σε μία παραγγελία στο προαναφερθέν διάστημα.

  • Το κουπόνi μπορεί να εξαργυρωθεί αποκλειστικά σε ηλεκτρονικές παραγγελίες των 60€ και άνω.

  • Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνηση σχετικά με την εξαργύρωση μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικώς στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο 210-6027900, στο 801-11-181920 ή μέσω email στο info@eshopmymarket.gr.
    Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!