Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης και με προτεραιότητα στην ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας, από την Δευτέρα 18/09 έως και το Σάββατο 23/09 όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση.
 
*Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα.

Πάνω από 15.000 προϊόντα

Ανακάλυψε πάνω από 15.000 κωδικούς προϊόντων, που αυξάνονται συνεχώς και πρόσθεσε στο καλάθι σου όλα όσα χρειάζεσαι καθημερινά με ένα κλικ.

Περιηγήσου στις κατηγορίες των προϊόντων μας, βρες τις προσφορές μας, επέλεξε τα προϊόντα που θέλεις και σύντομα θα φτάσουν στην πόρτα σου ή αν το επιθυμείς, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις παραλαβή από το κατάστημα που σε εξυπηρετεί.

Συμβαδίζουμε με τους απαιτητικούς ρυθμούς σου και φροντίζουμε να δεχόμαστε τις παραγγελίες σου σε 24ωρη βάση, 7 μέρες την εβδομάδα!

Πραγματοποίησε τις παραγγελίες σου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, 365 ημέρες το χρόνο, από την άνεση του χώρου σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου online από desktop, κινητό ή tablet. Ανακάλυψε τις δυνατότητες που κάνουν το eshop μας τρομερά φιλικό στη χρήση όπως η δυνατότητα φωνητικής εύρεσης προϊόντων πατώντας πάνω στο μικροφωνάκι στην μπάρα αναζητητής προϊόντων (search), που θα κάνει την αγοραστική σας εμπειρία ακόμα πιο εύκολη, αλλά και πολύ διασκεδαστική

Ξεκίνα Τις Αγορές Σου Εδώ!