Κωδικός: 292655

Purina One Cat Indoor Γαλοπούλα & Δημητριακά Ολικής Άλεσης 800gr

5,39€
8,99€ Αρχική τιμή κιλού
6,74€ Τελική τιμή κιλού
7,19€ Αρχική τιμή
5,39€ Τελική τιμή
0
Super τιμή από 04/07/2024 έως 17/07/2024.
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες PURINA ONE Indoor Formula, Πλούσιο σε Γαλοπούλα 800g.
Η PURINA ONE BIFENSIS® είναι μια μοναδική διατροφική σύνθεση με ωφέλιμα λειτουργικά βακτήρια τα οποία είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύουν τη φυσική άμυνα, ειδικά σχεδιασμένη για γάτες που ζουν μέσα στο σπίτι. Το ισορροπημένο μικρωβίωμα του εντέρου είναι απαραίτητο για την καλή υγεία της γάτας σας. Έχει άμεσο αντίκτυπο στο ανοσοποιητικό της σύστημα. Το μικροβίωμα είναι ένα οικοσύστημα που περιέχει τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς που ζουν στο έντερο και είναι μοναδικοί σε κάθε γάτα. Η ισορροπία των μικροοργανισμών είναι σημαντική για να έχει θετική επίδραση στην πεπτική υγεία, το ανοσοποιητικό σύστημα και τη γενική ευεξία της γάτας. Η PURINA ONE BIFENSIS® είναι μια μοναδική διατροφική σύνθεση με ωφέλιμα λειτουργικά βακτήρια τα οποία είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύουν τη φυσική άμυνα της γάτας σας από μέσα προς τα έξω. Ηη PURINA ONE BIFENSIS® περιέχει, μαζί με τα λειτουργικά βακτήρια, όλα τα βασικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας, περιλαμβανομένων των λιπαρών οξέων Ωμέγα 6.Η σύνθεσή του για διπλή άμυνα λειτουργεί παράλληλα εσωτερικά, συμβάλλοντας στην υποστήριξη της φυσικής παραγωγής αντισωμάτων της γάτας σας και εξωτερικά διατηρώντας υγιές το δέρμα και το τρίχωμα της γάτας σας.

H Purina ONE INDOOR FORMULA με Γαλοπούλα περιέχει ίνες που αποδεδειγμένα μειώνουν τη δημιουργία τριχοβεζωαρίων (τριχόμπαλες) στο στομάχι της γάτας, σε 14 μέρες*. Η γαλοπούλα σαν Νο. 1 είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών και αμινοξέων συστατικό που βοηθούν στην ανάπλαση και διατήρηση ισχυρών μυών. Περιέχει επίσης σικορέ, ένα φυσικό συστατικό που βελτιώνει την ισορροπία του μικροβιώματος του εντέρου και μειώνει την οσμή του δοχείου υγεινής.

Στέρεα κόπρανα με 24% μείωση δυσάρεστων οσμών σε 14 μέρες. Υγιής σωματική κατάσταση χωρίς εναπόθεση λίπους.

Διαθέσιμη σε μια μεγάλη ποικιλία εύγευστων συνταγών με συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως η γαλοπούλα ως πρώτο συστατικό, η PURINA ONE BIFENSIS® υποστηρίζει τις φυσικές άμυνες της γάτας σας σήμερα και στο μέλλον.

Χωρίς πρόσθετες χρωστικές ουσίες, χωρίς προσθήκη τεχνητών αρωματικών ουσιών και χωρίς πρόσθετα τεχνητά συντηρητικά.

Σχεδιασμένο από τους Κτηνιάτρους και τους Διατροφολόγους της PURINA®.

Στην Purina εργαζόμαστε για ένα μέλλον χωρίς απόβλητα και έχουμε δεσμευτεί ώστε το 100% των συσκευασιών μας να είναι ανακυκλώσιμα ή επαναχρησιμοποιήσιμα μέχρι το 2025. Η συσκευασία έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ανακυκλώσιμη. Η διαθεσιμότητα του συστήματος ανακύκλωσης ενδέχεται να διαφέρει από χώρα σε χώρα.

purina_award

Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες PURINA ONE Indoor Formula, Πλούσιο σε Γαλοπούλα 800g.
Η PURINA ONE  BIFENSIS® είναι μια μοναδική διατροφική σύνθεση με ωφέλιμα λειτουργικά βακτήρια τα οποία είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύουν τη φυσική άμυνα, ειδικά σχεδιασμένη για γάτες που ζουν μέσα στο σπίτι. Το ισορροπημένο μικρωβίωμα του εντέρου είναι απαραίτητο για την καλή υγεία της γάτας σας. Έχει άμεσο αντίκτυπο στο ανοσοποιητικό της σύστημα. Το μικροβίωμα είναι ένα οικοσύστημα που περιέχει τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς που ζουν στο έντερο και είναι μοναδικοί σε κάθε γάτα. Η ισορροπία των μικροοργανισμών είναι σημαντική για να έχει θετική επίδραση στην πεπτική υγεία, το ανοσοποιητικό σύστημα και τη γενική ευεξία της γάτας. Η PURINA ONE BIFENSIS® είναι μια μοναδική διατροφική σύνθεση με ωφέλιμα λειτουργικά βακτήρια τα οποία είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύουν τη φυσική άμυνα της γάτας σας από μέσα προς τα έξω. Ηη PURINA ONE BIFENSIS® περιέχει, μαζί με τα λειτουργικά βακτήρια, όλα τα βασικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας, περιλαμβανομένων των λιπαρών οξέων Ωμέγα 6.Η σύνθεσή του για διπλή άμυνα λειτουργεί παράλληλα εσωτερικά, συμβάλλοντας στην υποστήριξη της φυσικής παραγωγής αντισωμάτων της γάτας σας και εξωτερικά διατηρώντας υγιές το δέρμα και το τρίχωμα της γάτας σας. 

H Purina ONE INDOOR FORMULA με  Γαλοπούλα περιέχει ίνες που αποδεδειγμένα μειώνουν τη δημιουργία τριχοβεζωαρίων (τριχόμπαλες) στο στομάχι της γάτας, σε 14 μέρες*. Η γαλοπούλα σαν Νο. 1 είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών και αμινοξέων συστατικό που βοηθούν στην ανάπλαση και διατήρηση ισχυρών μυών. Περιέχει επίσης σικορέ, ένα φυσικό συστατικό που βελτιώνει την ισορροπία του μικροβιώματος του εντέρου και μειώνει την οσμή του δοχείου υγεινής.

Στέρεα κόπρανα με 24% μείωση δυσάρεστων οσμών σε 14 μέρες.  Υγιής σωματική κατάσταση χωρίς εναπόθεση λίπους. 

Διαθέσιμη σε μια μεγάλη ποικιλία εύγευστων συνταγών με συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως η γαλοπούλα ως πρώτο συστατικό, η PURINA ONE BIFENSIS® υποστηρίζει τις φυσικές άμυνες της γάτας σας σήμερα και στο μέλλον. 

Χωρίς πρόσθετες χρωστικές ουσίες, χωρίς προσθήκη τεχνητών αρωματικών ουσιών και χωρίς πρόσθετα τεχνητά συντηρητικά.  

Σχεδιασμένο από τους Κτηνιάτρους και τους Διατροφολόγους της PURINA®. 

Στην Purina εργαζόμαστε για ένα μέλλον χωρίς απόβλητα και έχουμε δεσμευτεί ώστε το 100% των συσκευασιών μας να είναι ανακυκλώσιμα ή επαναχρησιμοποιήσιμα μέχρι το 2025. Η συσκευασία έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ανακυκλώσιμη.  Η διαθεσιμότητα του συστήματος ανακύκλωσης ενδέχεται να διαφέρει από χώρα σε χώρα.

Υλικά
Συστατικά
ΣΥΝΘΕΣΗ: Γαλοπούλα (17%) (συμπεριλαμβανομένων οστών, κρέατος, δέρματος), σιτάρι (16%), αποξηραμένη πρωτεΐνη πουλερικών, καλαμπόκι, άλευρο σόγιας, γλουτένη σίτου, άλευρο πρωτεΐνης αραβοσίτου, ζωικά λίπη, αποξηραμένος πολτός τεύτλου, αποξηραμένες φυτικές ίνες, αποξηραμένη ρίζα σικορέ (2%), Ανόργανα άλατα, υδρολυμένες πρωτεΐνες (με πρόσθετο επεξεργασμένο με θερμότητα Lactobacillus Delbrueckii και σκόνη Fermentum 0.025%), Ζύμες. Πρόσθετα: Διατροφικά πρόσθετα: IU/kg: Βιτ Α: 33500; Βιτ D3: 1100; Βιτ Ε: 400; mg/kg: Βιτ C: 140; Ταυρίνη: 700; Μονοένυδρος θειικός σίδηρος: (Fe: 110); Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο: (I: 1.7); Πενταένυδρος θειικός χαλκός: (Cu: 11); Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο: (Mn: 41); Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: (Zn: 100); Σεληνιούχο νάτριο: (Se:0.12). Αντιοξειδωτικά. Αναλυτικά συστατικά: Πρωτεΐνη: 36,0%, Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 13,0%, Ακατέργαστη τέφρα: 8,0%, Ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 5,5%, Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα: 0,1%, Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα: 2,0%.
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα:
Βάρος γάτας: 2-4kg, προσφέρετε 30-55g
Βάρος γάτας: 4-6kg, προσφέρετε 55-85g
Βάρος γάτας: 6-8kg, προσφέρετε 85-110g

Οι προτεινόμενες ημερήσιες ποσότητες θα πρέπει να προσαρμόζονται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, το επίπεδο δραστηριότητας της γάτας και τη φυσική της κατάσταση.Θα πρέπει πάντοτε να υπάρχει διαθέσιμο καθαρό, φρέσκο, πόσιμο νερό.

Ανακαλύψτε επίσης την υψηλής ποιότητας σε διατροφή Purina ONE σε υγρή τροφή, με μια σειρά από νόστιμες συνταγές ειδικές για να καλύψετε τις προσαρμοσμένες ανάγκες της γάτας σας.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Το προϊόν διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Nestle Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. Πατρόκλου 4, 15125 Μαρούσι. Τηλ. (χωρίς χρέωση, μόνον από σταθερό) 800 11 68068,
(από κινητό ή άλλες χώρες με χρέωση) +30 210 6844 824.