-20%

Κωδικός: 520828

Raid Σκοροκτόνo Gel Λεβάντα 6+6 Δώρο

5.0 out of 5 stars

Δείτε όλες τις 6 αξιολογήσεις
7,17€
0,75€ Αρχική τιμή τεμαχίου
0,60€ Τελική τιμή τεμαχίου
8,96€ Αρχική τιμή
7,17€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Πρόσφατες κριτικές

ΛΕΩΝΙΔΑΣ T
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤ
yiannisgalanopoulos yiannisgalanopoulos

Κριτικές Πελατών

Βασισμένο σε 6 κριτικές

5

100%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Εάν έχετε αυτό το προϊόν, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Περιγραφή
Το Raid Gel προστατεύει τα μάλλινα, κασμίρ, μοκέτες και χαλιά από το σκόρο για 3 μήνες και τα αιθέρια έλαια λεβάντας που περιέχει αρωματίζουν ευχάριστα τις ντουλάπες και τα συρτάρια στο σπίτι σας.
Υλικά
Συστατικά
Δραστικές Ουσίες: Transfluthrin 0.15% β/β (0.15g/100g).
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Σκοροκτόνο Gel 6+6 ΔΩΡΟ
Για ρούχα που μυρίζουν όμορφα
Περιέχει αιθέρια έλαια λεβάντας
Διάρκεια έως και 3 μήνες
Οδηγίες Χρήσης
Τρόπος εφαρμογής: Αφαιρέστε το φύλλο αλουμινίου τελείως από την πίσω όψη του τεμαχίου. Τοποθετήστε το στην ντουλάπα σας κρεμώντας το από το ειδικό άγκιστρο, ή στο συρτάρι σας ή σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Αποφύγετε την άμεση επαφή της διαπερατής μεμβράνης με ρούχα, υφάσματα και πλαστικά υλικά. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε 2 τεμάχια σε ντουλάπες διαστάσεων 0,5κ.μ.. Η δραστική ουσία και τo άρωμα με αιθέριο έλαιο λεβάντας, διαχέονται σταδιακά στο χώρο μέσω της ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Αντικαταστήστε το προϊόν στο τέλος της σαιζόν ή όταν το gel στεγνώσει και το άρωμα εξασθενήσει. Κρατήστε τις ντουλάπες και τα συρτάρια κλειστά για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Σκοτώνει τους σκόρους σε 14 ημέρες.
Πληροφορίες Προμηθευτή
RAID GEL
Προσοχή.

Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό.
Πρώτες Βοήθειες: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο.

Περιέχει γερανιόλη, δωδεκανάλη, πιν-2(10)-ένιο, (R)-p-μενθα-1,8-διένιο, 2,4-διμεθυλοκυκλοεξ-3-ενο-1-καρβαλδεΰδη, πιν-2(3)-ένιο, κουμαρίνη, οξικό οκτ-1-εν-3-ύλιο. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Χρησιμοποιείτε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Να χρησιμοποείται μόνο σε περιοχές μη προσβάσιμες από παιδιά και ζώα.
Αντίδοτο: Δεν υπάρχει. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777
S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000.