Κωδικός: 123922

Σταθώρη Πετρωτό Τυρί Κατσικίσιο Χαλκιδικής Τιμή Κιλού

5.0 out of 5 stars

Δείτε όλες τις 1 αξιολογήσεις
17,37€ Τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Πρόσφατες κριτικές

ΒΕΡΑ ΤΣΟΓΛΗ

Κριτικές Πελατών

Βασισμένο σε 1 κριτικές

5

100%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Εάν έχετε αυτό το προϊόν, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Περιγραφή
Το εξαιρετικό κατσικίσιο τυρί που μας έρχεται από την Ιερισσό Χαλκιδικής της Χερσονήσου του Άθω. Η υψηλή του ποιότητα και γεύση αναγνωρίστηκε από το International Taste Institute Brussels, απονέμοντάς του το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2020.Παράγεται στο σύγχρονο τυροκομείο ΣΤΑΘΩΡΗ από επιλεγμένο κατσικίσιο γάλα από τα βοσκοτόπια της Βόρειας Χαλκιδικής, με τη μέθοδο της ανοιχτής παστερίωσης. Χαρακτηριστικό είναι το ιδιαίτερο σχήμα του χάρη στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής του, στην τσαντήλα. Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και λιπαρά και αρκετά σκληρό ώστε να κόβεται ακόμα και σε λεπτές φέτες.Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο συνοδευτικό, σε κύρια πιάτα, σαλάτες, πίτες, ενώ αποτελεί ιδανικό μεζέ για κρασί, τσίπουρο ή ούζο.
Υλικά
Συστατικά
Παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα (95%), παστεριωμένο πρόβειο γάλα (5%), αλάτι, οξυγαλακτική καλλιέργεια, πυτιά. Ελάχιστο λίπος επί ξηρού: 43%. Μέγιστη υγρασία 56%.
Αλλεργιογόνα
Κατσικίσιο και πρόβειο γάλα
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ)1236kJ
Ενέργεια (Kcal)298 kcal
Λιπαρά25g
Κορεσμένα15g
Υδατάνθρακες1,8g
Σάκχαρα0g
Πρωτεΐνες16,5g
Αλάτι2,2g
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Παστεριωμένο με ανοιχτού τύπου παστερίωση. Χαρακτηριστικό είναι το ιδιαίτερο σχήμα του χάρη στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής του, στην τσαντήλα.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται στο ψυγείο στους 2-4oC. Διανέμεται από την FAMILY FOOD IKE, Μιχαήλ Ψελλού 32, Τ.Κ.54248, Κηφισιά, Θεσσαλονίκη