Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

Κωδικός: 862711

UHU Κόλλα Stick Magic 8,2gr 1+1Δώρο

1,56€
0,520€ Τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Μπλε κόλλα σε στικ για να μπορείτε να δείτε απευθείας που εφαρμόζεται η κόλλα. Κατά την εφαρμογή είναι μπλε και μαγικά γίνεται διάφανη όταν στεγνώσει. Το μοναδικό βιδωτό πώμα εμποδίζει το στέγνωμα της κόλλας. Η συνταγή της κόλλας αποτελείται από 70% φυσικά συστατικά (συμπεριλαμβανομένου του νερού). Χωρίς διαλύτες. Κολλάει ισχυρά, γρήγορα και ανθεκτικά, απλώνεται ομαλά, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και ξεπλένεται με κρύο νερό.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
*Η κόλλα είναι μπλε όταν απλώνεται και μαγικά γίνεται διάφανη, όταν στεγνώσει. *Μοναδικό βιδωτό πώμα που αποτρέπει να ξεραθεί η κόλλα. *Σύνθεση κόλλας χωρίς διαλύτες με 70% φυσικά συστατικά (συμπεριλαμβανομένου του νερού). *Κολλάει γρήγορα, ισχυρά και ανθεκτικά. *Πολύ καλή απευθείας προσκόλληση. *Άκρως αποτελεσματική. *Γλιστράει ομαλά και ξεπλένεται με κρύο νερό.
Οδηγίες Χρήσης
Η UHU stic Magic εφαρμόζεται με ελαφριά πίεση στα υλικά που πρόκειται να κολληθούν. Τα μέρη τοποθετούνται αμέσως μετά την εφαρμογή της κόλλας. Το μπλε χρώμα εξαφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή και είναι διαφανής όταν στεγνώσει.Η UHU stic Magic μπορεί εύκολα να ξεπλυθεί με κρύο νερό.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Κατάλληλη για τη συγκόλληση χαρτιού, χαρτονιού, φωτογραφιών, Styrofoam (διογκωμένο πολυστυρένιο), ετικετών, υφασμάτων κλπ.