Κωδικός: 517446

Vapona Εντομοαπωθητικό Υγρό Σετ 45Νύκτες -1,00€

3,93€
5,62€ Αρχική τιμή
3,93€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Απόλυτη προστασία, απαλλαγμένη από τσιμπήματα! Νέα ηλεκτρική συσκευή με ρυθμιστή έντασης για προστασία μακράς διάρκειας, ενάντια σε κουνούπια και κουνούπια τίγρης. Η νέα ηλεκτρική συσκευή Vapona με ρυθμιστή έντασης και μοντέρνο σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση απέναντι στα κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης. Χάρη στην τεχνολογία διπλής αποτελεσματικότητας, μπορείτε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας νύχτες ακόμα και με τα παράθυρα ανοιχτά και τα φώτα αναμμένα. Σύρετε το κουμπί από την Normal λειτουργία στην Max, και έπειτα από 15 λεπτά χρήσης, η αποτελεσματικότητα κατά των κουνουπιών θα είναι διπλάσια (σε σχέση με την normal). Εξασφαλίστε μέγιστη προστασία τις καλοκαιρινές νύχτες με ανοιχτά παράθυρα χάρη στην εγγύηση & αποτελεσματικότητα Vapona.
Υλικά
Συστατικά

Εγγυημένη σύνθεση Prallethrin 2% β/β, βοηθητικές ουσίες 97,78% β/β

Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Βήμα 1:

Ξεβιδώστε το βύσμα από το υγρό και εισάγετέ το μέσα στην συσκευή βιδώνοντάς το απαλά έως ότου εφαρμόσει καλά. Να θυμάστε, μην καλύπτετε τη συσκευή και κρατάτε απόσταση περίπου 60 εκ. από άλλα αντικείμενα.

Βήμα 2:

Χρησιμοποιήστε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε την κανονική λειτουργία (σύροντας το κουμπί προς τα κάτω) για προστασία από τα κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Max (μετακίνηση του κουμπιού προς τα επάνω) για διπλάσια προστασία, ιδιαίτερα σε μεγάλα δωμάτια με ανοιχτά παράθυρα και φώτα. Η λυχνία αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη λειτουργία που χρησιμοποιείται: Το πορτοκαλί ισοδυναμεί με κανονική λειτουργία και το πράσινο με μέγιστη λειτουργία.

Εάν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα, ξεβιδώστε το υγρό και καλύψτε το με το πώμα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Στην κανονική λειτουργία το υγρό διαρκεί 45 νύχτες (8 ώρες ανά νύχτα). Στη λειτουργία Max το υγρό διαρκεί 23 νύχτες (8 ώρες τη νύχτα). Μην το χρησιμοποιείτε για περισσότερο από 8 ώρες την ημέρα στη λειτουργία Max.

Επιπλέον συμβουλές:

Η συσκευή προσφέρει επαρκή αποτελέσματα σε δωμάτιο 30 m3. Για μεγαλύτερους χώρους ή όταν τα παράθυρα είναι ανοικτά, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Max.

Η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με τo ηλεκτρικό υγρό Vapona. Η χρήση άλλου υγρού μπορεί να προκαλέσει κινδύνους τοξικότητας ή πρόκληση φωτιάς.