-30%

Κωδικός: 517447

Vapona Σκοροκτόνα Φύλλα Apple (4+2)

4,63€
1,10€ Αρχική τιμή τεμαχίου
0,77€ Τελική τιμή τεμαχίου
6,62€ Αρχική τιμή
4,63€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή

Οι Vapona Σκοροκτόνες Κρεμάστρες με άρωμα πράσινο μήλο αποτελούν την τέλεια λύση για να προστατεύσετε την ντουλάπα σας από τον σκόρο. Αποτελούν μια πρακτική λύση που εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου για ολόκληρη τη σεζόν (3 μήνες). Προστατεύει τα μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δέρματα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους, ντουλάπες, συρτάρια. Εφαρμόζεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου & ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Δε λεκιάζει τα ρούχα.

Υλικά
Συστατικά

Εγγυημένη Σύνθεση: Transfluthrin 1,87% β/β, Βοηθητικές Ουσίες: 98,13% β/β

Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης

Οδηγίες χρήσης: Βήμα 1

Αφαιρέστε το κλουβί από το εξωτερικό σακουλάκι, αφαιρέστε το διάφανο αυτοκόλλητο στην μπροστινή πλευρά και τοποθετήστε το στην ντουλάπα ή το συρτάρι όπου φυλάσσετε τα ρούχα σας.

Βήμα 2

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, τοποθετήστε τις κρεμάστρες έτσι ώστε να διευκολυνθεί η κυκλοφορία του αέρα τριγύρω τους. Μία κρεμάστρα είναι αρκετή για χώρο 0,5 m3.

Βήμα 3

Δυο κρεμάστρες είναι αρκετές για να καλύψουν μια μικρή ντουλάπα (χώρος 1 m3), ενώ για μεγαλύτερες ντουλάπες συνιστάται ένας αριθμός κρεμαστρών που να αναλογεί στον όγκο της ντουλάπας.          

Βήμα 4

Μία κρεμάστρα είναι αρκετή για ένα συρτάρι (καλύπτοντας χώρο 0,5 m3). Η διάτρητη πλευρά πρέπει να κοιτάει προς τα πάνω και να μην καλύπτεται από ή να στηρίζεται σε ρούχα, ώστε να διασφαλίζεται η καλή κυκλοφορία του αέρα γύρω από την κρεμάστρα.

Πληροφορίες Προμηθευτή
HENKEL HELLAS ΑΒΕΕ,
Κύπρου 23, Μοσχάτο, 18346, ΑΤΤΙΚΗΣ