Tι είναι οι διατακτικές σίτισης My market;

Οι διατακτικές σίτισης My market είναι κουπόνια αγορών που μπορεί μία επιχείρηση να προμηθευτεί από τα My market, με σκοπό να τις προσφέρει στο προσωπικό της για τις καθημερινές τους ανάγκες αγορών από το supermarket.

Dispositive page main banner.
Γιατί να επιλέξω τις διατακτικές σίτισης My market;
Dispositive page main banner.

Η υπηρεσία χορήγησης διατακτικών σίτισης, αποτελεί έναν έμμεσο τρόπο προσφοράς παροχών από μία επιχείρηση προς τους εργαζόμενούς της, με σημαντικά οφέλη και για τις δύο πλευρές.
Ποικιλία στην επιλογή
Με περισσότερα από 220 καταστήματα My market σε όλη την Ελλάδα, οι εργαζόμενοί μπορούν να επιλέξουν να κάνουν τις αγορές του μέσα από μια τεράστια ποικιλία φρέσκων τροφίμων και αγαθών εξαιρετικής ποιότητας, καθώς παράλληλα επωφελούνται από τις μοναδικές προσφορές με την υπογραφή των My market.

Ταχύτητα στην έκδοση

Η διαδικασία έκδοσης διατακτικών σίτισης My market αποτελεί μία εξαιρετικά σύντομη διαδικασία! Mόλις η εταιρεία METRO λάβει αίτημα έκδοσης διατακτικών ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά, ώστε μέσα σε 6 μόλις ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας αυτές να είναι διαθέσιμες προς χρήση από τους υπαλλήλους.

Ευελιξία στην εξαργύρωση.

Επιπλέον, η εταιρεία METRO προσφέρει μεγάλη ευελιξία στη διαδικασία έκδοσης και εξαργύρωσης των διατακτικών σίτισης My market! Η ημερομηνία λήξης των διατακτικών ορίζεται από εσάς, κατά την παραγγελία, ενώ η ημερομηνία εξαργύρωσης μπορεί να οριστεί από τον ίδιο τον εργαζόμενο και να πραγματοποιηθεί ασχέτως αγοράς και στο επόμενο ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία έκδοσης. Σημαντικό ακόμα όφελος για τις επιχειρήσεις, αναφορικά με τις διατακτικές σίτισης My market είναι πως βάσει νόμου (Ν. 2336/95, Ν. 3296/04, Ν.3842/10 και Ν.4172/13 άρθρο 14), εκπίπτουν ως παραγωγική δαπάνη μέχρι 6€/ημέρα ανά εργαζόμενο.

Πώς ακριβώς εκδίδονται και εξαργυρώνονται οι δωροεπιταγές;

Κάθε διατακτική σίτισης My market τυπώνεται, ελέγχεται και φέρει έναν συγκεκριμένο, μοναδικό QR κωδικό, ο οποίος σκανάρεται στο ταμείο και με αυτό τον τρόπο εξαργυρώνεται το ποσό της επιταγής.

Η εξαργύρωση των διατακτικών γίνεται από τον κάτοχο κατά την ολοκλήρωση των αγορών του, σαν να ήταν κανονικά χρήματα. Ο κάτοχος χρειάζεται απλώς να επιδείξει την διατακτική στο ταμείο του καταστήματος

My market επιλογής του, πριν την έκδοση της απόδειξης.

Dispositive page main banner.
Σημείωση

Ο έλεγχος, η ενεργοποίηση & απενεργοποίηση, όπως επίσης και η αποτύπωση QR κωδικού πραγματοποιείται από τα κεντρικά γραφεία της METRO ΑΕΒΕ.

Η εταιρεία METRO εποπτεύει ,ελέγχει και αποτελεί τη μόνη και κύρια υπεύθυνη για κάθε στάδιο κατά τη διαδικασία έκδοσης των δωροεπιταγών της επιχείρησής σας.

Πώς μπορώ να προμηθευτώ τις διατακτικές σίτισης My market;
Προκειμένου να σας καλέσει ένας εκπρόσωπός αναφορικά με την διεκπεραίωση αγοράς διατακτικών, μπορείτε απλώς να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Η εταιρεία ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, σεβόμενη τα προσωπικά σας δεδομένα, διατηρεί όλες τις πληροφορίες που σας αφορούν σ’ ένα ασφαλές κεντρικό σύστημα, συμμορφούμενη προς τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και προς την σχετική ελληνική νομοθεσία.

Η ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για τους εξής σκοπούς: ενημέρωση για προϊόντα, υπηρεσίες, προωθητικές ενέργειες, προσφορές, εκδηλώσεις και διαγωνισμούς, μέσω email, φυλλαδίων, newsletter, sms, τηλεφώνου και άλλων ηλεκτρονικών μέσων. Επίσης τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν για ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς. Για όλους τους ανωτέρω σκοπούς ενδέχεται να κριθεί απαραίτητη η διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε συνεργαζόμενη εταιρεία.

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη δοθείσα δια της παρούσας συγκατάθεσή σας, επικοινωνώντας με την εταιρεία μας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: privacy@metro.com.gr

Χωρίς τη συγκατάθεσή σας, τα στοιχεία σας θα διαγραφούν και δεν θα μπορούμε να επικοινωνούμε στο εξής μαζί σας για τους παραπάνω σκοπούς.

Η παραλαβή των διατακτικών σίτησης μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους:
  • Με αποστολή στα γραφεία σας
  • Με παραλαβή από το κατάστημα My market που σας εξυπηρετεί
  • Με παραλαβή από τα κεντρικά γραφεία της METRO ΑΕΒΕ, Σωρού 1, Μεταμόρφωση Αττικής
Σε ποιους απευθύνονται οι διατακτικές σίτισης My market;
Dispositive page main banner.

Υπενθυμίζουμε πως οι διατακτικές σίτισης My market απευθύνονται αποκλειστικά σε εταιρείες και τμήματα HR που αναζητούν τρόπους και λύσεις, για την επιβράβευση των εργαζομένων τους.
Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις Δωροεπιταγές My market, αλλά δεν είστε εργοδότης σε εταιρεία, επισκεφθείτε την ενότητά μας Υπηρεσίες - Δωροεπιταγές.