Σε ποιον χαρίζω μια δωροεπιταγή My market
Σε αυτούς που νοιάζομαι και αγαπώ αλλά και σε όσους θέλω να βοηθήσω ή να επιβραβεύσω. Mια δωροεπιταγή My market είναι πάντα η καλύτερη επιλογή καθώς ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Giftcards page main banner.
Πώς μπορώ να προμηθευτώ τις δωροεπιταγές My market
Giftcards page main banner.
Με δύο απλούς τρόπους:
  • Aπό τα καταστήματά μας παραγγέλνοντας τη δωροεπιταγή με το ποσό της αρεσκείας σας, εύκολα και γρήγορα. Απλά ζητήστε στην υποδοχή του καταστήματος βοήθεια από το προσωπικό.
  • Kαλώντας στο 2102893500 στα κεντρικά μας γραφεία, αναφέροντας πως ενδιαφέρεστε για αγορά δωροεπιταγής. Θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα.
Ποια είναι τα διατιθέμενα ποσά της δωροεπιταγής και πως εξαργυρώνεται;

Ξεκινώντας από 5€, η επιλογή είναι δική σας!

Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να περιέχει η δωροεπιταγή και εμείς θα αναλάβουμε την έκδοσή της. Η δωροεπιταγή δίνεται σε μορφή κουπονιού με QR κωδικό, ο οποίος σκανάρεται στο ταμείο και εξαργυρώνεται σαν να ήταν κανονικά χρήματα.

Μπορείτε να παραγγείλετε όσες δωροεπιταγές επιθυμείτε ή ακόμη να μοιράσετε το ποσό που θέλετε να δωρίσετε σε περισσότερες από μια δωροεπιταγές.

Giftcards page main banner.
Πώς μπορώ να πληρώσω τη δωροεπιταγή;
Giftcards page main banner.
Η δωροεπιταγή μπορεί να πληρωθεί με τους εξής τρεις τρόπους:
  • Με μετρητά κατά την παραλαβή, στην υποδοχή του καταστήματος
  • Με χρεωστική Κάρτα κατά την παραλαβή, στην υποδοχή του καταστήματος
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες θα χρειαστεί να καλέσετε στο 2102893500 στα κεντρικά μας γραφεία, για να σας εξυπηρετήσει ο αρμόδιος υπεύθυνος. Εσείς απλώς θα χρειαστεί να πείτε πως ενδιαφέρεστε για παραγγελία δωροεπιταγής.
Πότε είναι έτοιμη η δωροεπιταγή & μέχρι πότε μπορεί να εξαργυρωθεί;

Η δωροεπιταγή θα παραδοθεί μέσα σε 6 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας της. Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με την παραλαβή της, θα ενημερωθείτε μόλις εκδοθεί είτε από τα κεντρικά γραφεία μας είτε από το κατάστημα, στα στοιχεία επικοινωνίας που μας έχετε υποδείξει.

Η αξία της δωροεπιταγής μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός δώδεκα μηνών από την ημερομηνία έκδοσης, σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων Mymarket.

Giftcards page main banner.