Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Δίνουμε ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στα τμήματα των φρέσκων προϊόντων, θέτοντας ως προτεραιότητα μας την άριστη ποιότητα και φρεσκάδα τους. Σας πληροφορούμε για την προέλευση των προϊόντων μας με απόλυτη ειλικρίνεια, γιατί θεωρούμε ότι η σχέση μας μαζί σας πρέπει να χτίζεται επάνω στη βάση της απόλυτης εμπιστοσύνης.

Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά συλλέγονται από το κτήμα την προηγούμενη νύχτα και το επόμενο πρωί βρίσκονται στα καταστήματα. Με τον τρόπο αυτό, τα περισσότερα προϊόντα που βρίσκονται στα τμήματα μαναβικής έχουν συλλεχθεί την προηγούμενη ημέρα.

Μαναβική

Πολιτική μας είναι να προμηθευόμαστε με εγχώρια προϊόντα, όπου και εάν αυτό είναι εφικτό, γιατί πιστεύουμε ότι η χώρα μας παράγει εξαιρετικής ποιότητας φρούτα και λαχανικά. Συνεργαζόμαστε απευθείας με παραγωγούς και αγροτικούς συνεταιρισμούς για να μπορούμε να κρατάμε τις τιμές μας χαμηλές, αλλά και για να εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα. Χτίζουμε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους προμηθευτές μας, ώστε αυτοί να μπορούν να βασίζονται σε εμάς και εμείς σ' αυτούς, επισκεπτόμαστε τακτικά τα χωράφια και τις εγκαταστάσεις τους προκειμένου να επιβεβαιωθούμε για την τήρηση των αυστηρών προδιαγραφών παραγωγής, ενώ χρησιμοποιούμε συσκευασίες μιας χρήσης, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα, την εμφάνιση και την υγιεινή των προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τους υπεύθυνους του τμήματος Αγορών Μαναβικής, κκ Mενέλαος Ρούφης και Εμμανουήλ Φράγγος στα τηλ: 210 2893623-624, fax: 210 2848301 ή συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα επικοινωνίας.

Κρέας

Αγοράζουμε καθημερινά κρέας για εσάς και για τα παιδιά σας. Πιστεύουμε στην απόλυτη ποιότητα, στη φρεσκάδα και στην ειλικρίνεια που διέπει τη σχέση μας με τον καταναλωτή. Ταξιδεύουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα και συνεργαζόμαστε απευθείας με Έλληνες κτηνοτρόφους, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο πολύ καλές τιμές και υψηλά επίπεδα φρεσκάδας, καθώς φροντίζουμε οι παραγγελίες μας να δίνονται μια ημέρα πριν την παραλαβή μας. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε και με Ευρωπαϊκούς οίκους που πληρούν τις κοινοτικές προδιαγραφές και προσφέρουν πιστοποιημένη ποιότητα από την Ε.Ε. στα προϊόντα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τον υπεύθυνο του τμήματος Αγορών του Κρέατος, Κο Σέργιο Καϊλα, στο τηλ: 210 2893617, fax: 210 2848301 ή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας .