Συνεργασία με προμηθευτές

Στα My market, οικοδομούμε στρατηγικές συνεργασίες με τους προμηθευτές μας και συμμετέχουμε σε δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο να δημιουργούμε θετική αλλαγή στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Κάθε χρόνο σχεδιάζουμε και υλοποιούμε περισσότερες από 25 στοχευμένες ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας με επιλεγμένους προμηθευτές μας. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες, στόχο έχουμε να ενδυναμώσουμε την τοπική κοινωνία, να συμβάλουμε στη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης και να στηρίξουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Με την πολύτιμη βοήθεια Φορέων και ιδρυμάτων, οργανώνουμε εθελοντικούς καθαρισμούς με τη συμμετοχή των εργαζομένων μας και στηρίζουμε δράσεις και πρωτοβουλίες σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Ενδεικτικά, ορισμένες από τις δράσεις μας είναι οι εξής:

  • Pass Pantou, Skills for wheels - Σε συνεργασία με την Sarantis στηρίζουμε το έργο της Rush Out με την τοποθέτηση ραμπών για ΑμεΑ στα καταστήματα,
  • Μαζί εν Δράσει - Σε συνεργασία με την Unilever δημιουργούμε και εξοπλίζουμε κινητά χειρουργεία για τα ακριτικά νησιά υποστηρίζοντας το έργο της Ομάδας Αιγαίου,
  • Καθάρισε σε βάθος, Καθάρισε στην πηγή - Σε συνεργασία με την Dixan καθαρίζουμε υδάτινους πόρους της Ελλάδας,
  • Ανακύκλωση ρούχων και υφασμάτων - Σε συνεργασία με το SKIP δημιουργήσαμε την Κινητή Κοινωνική Ντουλάπα όπου συλλέγουμε ρούχα και τους δίνουμε μία δεύτερη ζωή σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας το έργο του Fabric Republic.

Οι συνεργασίες με προμηθευτές για δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας μας.