Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Οικογενειακές διακοπές & camping! 3 tips επιτυχίας

Το camping είναι μια υπέροχη επιλογή διακοπών αφού μας φέρνει σε επαφή με τη φύση περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Δεν είναι ανάγκη να έχετε εντρυφήσει για τα καλά στα μυστικά του camping και της κατασκήνωσης στη φύση. Το πιο βασικό είναι να είστε αποφασισμένοι να αποχωριστείτε τις ανέσεις σας, για να δώσετε χώρο στην περιπέτεια. Το camping με την οικογένεια, είναι ένας ωραίος τρόπος για να ενισχύσετε τους δεσμούς σας και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε ωραίες αναμνήσεις στα παιδιά.

Ας δούμε 3 tips επιτυχίας για camping με την οικογένειά:

1.   Το σημείο που θα κατασκηνώσετε

Αν δεν επιλέξετε ένα οργανωμένο camping, τότε μεγάλη σημασία πρέπει να δώσετε στο σημείο όπου θα κατασκηνώσετε. Σκεφθείτε ότι εκεί είναι που θα κοιμάται η οικογένειά σας κάθε βράδυ. Η ασφάλεια, λοιπόν, είναι το πρώτο που θα πρέπει να έχετε στο νου σας. Και επειδή camping, κρεβάτι και απαλό μαξιλάρι δεν συμβαδίζουν, πολύ χρήσιμο θα είναι και ένα φουσκωτό μαξιλάρι λαιμού με εργονομικό σχεδιασμό για ιδανική στήριξη για να μην καταπονήσετε τον αυχένα σας.

2.   Πακετάρετε σαν να κάνετε camping όλη σας τη ζωή!

Camping και πολλές αποσκευές δεν πάνε μαζί. Από την άλλη πλευρά δεν θα πρέπει να σας λείψει τίποτα από τα απαραίτητα, αφού πιθανόν να μην μπορείτε να το προμηθευτείτε άμεσα. Ένα ειδικό outdoor σακίδιο θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Ανθεκτικό στη βροχή, πέρα από τις βασικές του θήκες διαθέτει ειδική προστατευτική θήκη για laptop αλλά και θήκες για κλειδιά και μικροαντικείμενα. Η μαλακή και εργονομική του πλάτη από μαλακό υλικό θα σας κάνει να το μεταφέρετε με άνεση και ακούραστα!

3.   Φυσικά… νερό!

Αν εκεί που θα κατασκηνώσετε δεν υπάρχει κοντά νερό, θα πρέπει να γεμίζετε τα δοχεία σας όπου σας δίνεται ευκαιρία. Το καθαρό πόσιμο νερό είναι απαραίτητο πάντα και σε μεγάλες ποσότητες για να κρατήσετε την οικογένειά σας ενυδατωμένη και σε καλή κατάσταση. Τα ισοθερμικά δοχεία είναι απαραίτητα προκειμένου να διατηρείτε το νερό σας δροσερό ή αντίστοιχα ζεστό για την περίπτωση που θέλετε να απολαύσετε καφέ ή κάποιο άλλο ρόφημα. Διαθέτουν ανοξείδωτο υλικό εσωτερικά και εξωτερικά. Διατηρούν τη θερμοκρασία για ώρες και δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για διαρροές αφού έχουν ασφάλεια κλεισίματος.

Όλα τα παραπάνω απαραίτητα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να τα αποκτήσετε από την Discovery Channel με 50% έκπτωση κάνοντας τις αγορές σας στο My market της γειτονιάς σας. Μάθετε περισσότερα εδώ!

Διαβάστε ακόμα