Όμορφη πόλη με Ποδήλατα

Τα My market, σε συνέχεια του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας με τίτλο "Πόλη με Ποδήλατα – Όμορφη πόλη" που έκαναν σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, συνεχίζουν και φέτος την διάδοση της φιλοσοφίας για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα, μέσα από τη δράση «Τα παιδιά μαθαίνουν για το ποδήλατο».


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικού και διαδραστικού χαρακτήρα, με σκοπό την ενημέρωση για το ποδήλατο, σε συνεργασία με Δήμους που ενδιαφέρονται να το παρέχουν σε παιδιά δημοτικού (ή και πρώτης τάξης γυμνασίου), στη διάρκεια μίας διδακτικής ώρας και που μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περισσότερα τμήματα, μέσα στο ίδιο σχολείο, αλλά και σε διαφορετικά σχολεία ενός Δήμου, αναλόγως των αναγκών.


Μέσα από το συγκεκριμένο υλικό, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το ποδήλατο ως μέσο αναψυχής, άθλησης αλλά και μετακίνησης στις σύγχρονες πόλεις, καθώς και στο ρόλο του ποδηλάτου, του πιο φιλικού προς το περιβάλλον μέσου μετακίνησης, στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Αν είσαι Σχολείο και πιστεύεις πως όλα τα παραπάνω θα συναρπάσουν τους μαθητές σου, δήλωσε το ενδιαφέρον σου στην παρακάτω φόρμα!
Ρώτησέ μας
Αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε διευκρίνιση για το πρόγραμμα, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, στείλε μας το μήνυμά σου και εμείς θα σου απαντήσουμε!

Για δείξε μας τι έμαθες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα… Είσαι τελικά ο καλύτερος μαθητής εντός και εκτός τάξης;


Πάτησε το κουμπί και ξεκίνα να παίζεις!

Κατέβασε δωρεάν τα πιο cool αυτοκόλλητα για το ποδήλατο, το πολύχρωμο εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα κάνει εντύπωση και φυσικά το σελιδοδείκτη που θα ομορφύνει τις σελίδες των βιβλίων σου.

Videos

Και φυσικά, μην χάσεις τα πιο διασκεδαστικά εκπαιδευτικά βίντεο για την ορθή χρήση, αλλά και συντήρηση του ποδηλάτου σου!