Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης πελατών +πράττω

Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης πελατών +πράττω Δώρεες σε φορείς Δώρεες σε έργα υποδομής

Στα My market, η Εταιρική Υπευθυνότητα είναι μέρος του DNA μας. Σαν αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε θέλουμε να επιστρέφουμε πάντα αξία στους συνανθρώπους μας και στο περιβάλλον.

Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας, αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και αγάπη τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους συνεργάτες μας και τους συνανθρώπους μας. Θεωρούμε υποχρέωση μας να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη εστιάζοντας τις προσπάθειες μας στο παιδί και την οικογένεια!

Δρούμε ενεργητικά και με ευαισθησία, συμβάλλοντας στη δημιουργία μίας αξιοπρεπούς διαβίωσης για τις ευπαθείς ομάδες γύρω μας.

Έτσι, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «+ πράττω», υλοποιούμε ένα σταθερό πλάνο δράσεων που τηρούμε με συνέπεια και ευαισθησία. Στόχος των δράσεων μας είναι να αναβαθμίσουν το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής συνάνθρωπων μας που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές και να στηρίξουν έμπρακτα φορείς που ενισχύουν παιδιά, οικογένειες και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.