Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης πελατών +πράττω

Δωρεές +πράττω σε  περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές

Μέσω του προγράμματος +πράττω προχωρούμε σε έργα υποδομής, που λειτουργούν υποστηρικτικά σε περιοχές πληγεί από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες, πυρκαγιές και αλλά ακραία φυσικά φαινόμενα!

Στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία

Σε συνεργασία με το ΔΕΣΜΟ προχωρούμε σε αναβάθμιση του εξοπλισμού του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας, που αποτελεί το μοναδικό επαγγελματικό λύκειο στην περιοχή. Στο σχολείο μέχρι πρότινος λειτουργούσαν τμήματα Μηχανολογίας, Γεωπονίας, Οικονομίας και Διοίκησης.

Οι αίθουσες και ο εξοπλισμός έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από την κακοκαιρία Daniel και τα τμήματα υπολειτουργούν.

Από τη συνεισφορά μας θα γίνει πλήρης ανακατασκευή του θερμοκηπίου, αντικατάσταση του κατεστραμμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού (Η/Υ, laptop, εκτυπωτές, φωτοτυπικά, προτζέκτορες, πολυμηχανήματα, διαδραστικοί πίνακες), του εξοπλισμού των εργαστηρίων, του αθλητικού υλικού, της γραφικής ύλης και άλλων αναλώσιμων υλικών. 

Η Φαρκαδώνα είναι μία μικρή πόλη της Θεσσαλίας και βρίσκεται ανάμεσα στα Τρίκαλα και τη Λάρισα. Στο ΕΠΑΛ Φαρκαδώνας φοιτούν σήμερα 51 μαθητές. Το μέλλον αυτού του τόπου!

Με έργα υποδομής στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας, βοηθούμε την περιοχή που έχει πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2021

Στο πλαίσιο του προγράμματος +πράττω, δημιουργήσαμε ένα έργο υποδομής στη Βόρεια Εύβοια που το 2021 είχε πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές, στηρίζοντας ουσιαστικά την τοπική κοινωνία.

Η πλήρης ανάπλαση των γηπέδων μπάσκετ/βόλεϊ του Δημοτικού σχολείου του χωριού Ροβιές, αποτελεί ένα έργο πνοής που ολοκληρώθηκε με τη συνδρομή των εργαζομένων της από όλη την Ελλάδα. Δημιουργήσαμε έναν ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας για τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου του χωριού αλλά και για τις οικογένειες που ζουν εκεί, ώστε να υπάρχουν υποδομές που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των παιδιών τους. Το ευχαριστώ των παιδιών ήρθε γραμμένο με τα δικά τους υπέροχα λόγια στις ζωγραφιές που μας χάρισαν.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια αυτή, για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη κοινωνία.