Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Με σεβασμό στον καταναλωτή

Η φιλική εξυπηρέτηση, η οικειότητα, καθώς και η προσωποποιημένη παροχή προς τους πελάτες μας αποτελούν στρατηγική μας προτεραιότητα. Με αυτόν τον τρόπο χτίζουμε μαζί τους σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης σε βάθος χρόνου.

Με σοβαρότητα, ευθύνη αλλά και ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες τους, διασφαλίζουμε την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων εξασφαλίζοντας:

· Τα σωστά ποιοτικά χαρακτηριστικά του

· Σωστή πληροφόρηση για τα συστατικά του

· Φρεσκάδα, μέσω συνεχών ελέγχων και ιχνηλασιμότητας.

Δέσμευση Ποιότητας και Τιμής


Είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας δε θα βρουν κανένα ληγμένο προϊόν στα ράφια μας, όπως επίσης είμαστε σίγουροι ότι οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στα ράφια συμπίπτουν με αυτές που χρεώνονται στο ταμείο. Δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις Δεσμεύσεις μας.

  • Στα My market, διαθέτουμε τις απαραίτητες διαδικασίες και τους μηχανισμούς εκείνους, που διασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα μας χωρίς ανησυχία για τις ημερομηνίες λήξης.
  • Στα My market, ελέγχουμε αδιάλειπτα τη σήμανση των τιμών στα ράφια μας, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή τιμή για κάθε προϊόν

Αλλά επειδή "ουδείς αλάνθαστος", εάν παρόλα αυτά βρεθεί έστω κι ένα ληγμένο προϊόν μέσα στο κατάστημα, το αντικαθιστούμε με δύο ίδια δωρεάν, ενώ εάν από λάθος βρεθεί κάποιο προϊόν να έχει στο ράφι μικρότερη τιμή από την τιμή στο ταμείο, σας πληρώνουμε τη διαφορά στο δεκαπλάσιο.

Στόχος μας με αυτή την ενέργεια είναι να βρεθούμε πιο κοντά στην υπόσχεσή μας: "Να αποτελέσουμε την πλέον ποιοτική ελληνική πρόταση στο χώρο των Super Market, και αυτό να επιβεβαιώνεται καθημερινά από την ακεραιότητα, εντιμότητα και υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας".

Δέσμευση Ποιότητας

Η εταιρεία επενδύει σημαντικά ποσά και ανθρώπινους πόρους στην αποστολή της  για τη διασφάλιση της ποιότητας όλων των προϊόντων που εμπορεύεται. Οι υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας αποτελούν για εμάς υποχρέωση, αλλά και δέσμευση, προς τους πελάτες μας.

Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, έχουμε επενδύσει σε μεγάλο αριθμό διαδικασιών και εξοπλισμού, ξεκινώντας από την προσεκτική και με αυστηρά κριτήρια επιλογή των προμηθευτών μας. Όλοι μας οι συνεργάτες υπογράφουν τον Κώδικα Προμηθευτών της METRO που τους υποχρεώνει να τηρούν τα πιο ψηλά στάνταρ ποιότητας.

Παράλληλα, η εταιρεία καινοτομεί με τη χρήση οργάνων τελευταίας τεχνολογίας για να υποστηρίξει την αποδοτικότερη διενέργεια ελέγχων στα προϊόντα και τα καταστήματά της. Η εισαγωγή της χρήσης του χρωματόμετρου Lovibond Colour Measurement- LC 100 Spectrocolorimeter & SV 100 Kit, έδωσε τη δυνατότητα για in situ έλεγχο τήρησης των προδιαγραφών και της σταθερότητας ή μη των προϊόντων κατά τη διάρκεια των επιτόπιων ελέγχων στο ράφι σε πραγματικό χρόνο.

Τέλος, καθώς η ψηφιακή εποχή απαιτεί τη δυνατότητα για άμεσο έλεγχο από τους πελάτες, έχουμε αναπτύξει μέσω της ηλεκτρονικής μας εφαρμογής My market App μια πλατφόρμα ανάγνωσης κωδικών QR σε όλα τα προιόντα της μαναβικής μας που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να γνωρίζουν όλες τις πληροφορίες της «καταγωγής» του φρούτου ή του λαχανικού που έχουν στο χέρι τους.