Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Επιστροφή στις Δράσεις

Τα My market στο Δρόμο των Ρεκόρ!

H My Ομάδα στο δρόμο των διακρίσεων!


Στα My market είμαστε υπερήφανοι χορηγοί νέων Πρωταθλητών στον δρόμο τους για τις διακρίσεις.

Με σεβασμό στις αξίες και την προσπάθεια που καταβάλουν οι νέοι πρωταθλητές, στηρίζουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έμπρακτα τη σκληρή προετοιμασία τους για τους μεγάλους αγώνες και το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της φετινής χρονιάς που είναι οι Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο.

Η χορηγία της αλυσίδας προς τους αθλητές και τις αθλήτριές μας περιλαμβάνει, πέραν της οικονομικής συνδρομής, και σημαντική υποστήριξη της διατροφής τους που αποτελεί βασικό παράγοντα της προετοιμασίας τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα μέλη της My Ομάδα, μέχρι σήμερα έχουν κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις και ατομικά ρεκόρ, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται και αγωνίζονται και μας έχουν κάνει πολλαπλά υπερήφανους!

My ομάδα 2021

Άννα Ντουντουνάκη Κολύμβηση (πεταλούδα)

H Άννα είναι μια από τις καλύτερες κολυμβήτριες όλων των εποχών στην Ελλάδα. Σε ατομικό επίπεδο το 2020 κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα αγωνίσματα των 50 και 100μ πεταλούδας και συμμετείχε για πρώτη φορά στην διοργάνωση της ISL με την ομάδα των Tokyo Frog Kings. Γεννήθηκε το 1995 και είναι από τα Χανιά. Έχει εξασφαλίσει ήδη τη  πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τους δεύτερους της καριέρας της.

Χρήστος Φραντζεσκάκης Στίβος - Σφυροβολία

Ο Χρήστος είναι ο τρίτος καλύτερος έφηβος όλων των εποχών στη σφυροβολία παγκοσμίως! Ολοκλήρωσε το 2020 με ένα χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών με βολή στα 76.65 μ ενώ βελτίωσε και το ατομικό του ρεκόρ με βολή στα 76.78 μ που ήταν και η 12η καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2020. Πρωταθλητής Ελλάδας στις κατηγορίες Κ23 και Κ20 και δευτεραθλητής στην ανδρική σφύρα. Γεννήθηκε το 2000, είναι από τα Χανιά. Ο στόχος του για το 2021 είναι να πιάσει το όριο των 77.50 μ και να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Ανδρέας Βαζαίος Κολύμβηση (μεικτή και ελεύθερο/πεταλούδα)

Ο Ανδρέας είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές που έχει βγάλει η ελληνική κολύμβηση. To 2020 η αγωνιστική του πορεία καθορίστηκε από την συμμετοχή του στην ISL με την ομάδα των London Roar. Η καλύτερη του επίδοση για το 2020 είναι το 1.51.53sec που έκανε στα 200μ μεικτής ατομικής και είναι ο 2ος καλύτερος χρόνος της καριέρας του. Έχει κατακτήσει 7 ευρωπαϊκά μετάλλια και μετρά δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.  Γεννήθηκε το 1994 και είναι από την Αθήνα. Το 2021 θα αγωνιστεί για 3η φορά σε Ολυμπιακούς!

Κριστιάν Γκολομέεβ Κολύμβηση (ελεύθερο και πεταλούδα)

Ο Κριστιάν μέσα στο 2020 κατάφερε να καταρρίψει 4 συνεχόμενες φορές το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ ελεύθερο σε 25άρα πισίνα φτάνοντας στο 20.75 sec, συμμετέχοντας στην διοργάνωση της ISL στη Βουδαπέστη με την ομάδα των L.A.Current. Γεννήθηκε το 1993 και είναι από το Ηράκλειο Κρήτης. Μετράει ήδη 2 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Τόκιο θα είναι ένα από τα φαβορί στα 50μ ελεύθερο.

Στέλλα Σμαραγδή Στίβος (άλμα εις μήκος, άλμα εις τριπλούν)

Η Στέλλα βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ ως καλύτερη Αθλήτρια με αναπηρία το 2014. Είναι κάτοχος του Παγκόσμιου ρεκόρ στο τριπλούν στην κατηγορία της με άλμα στα 9,95μ από το 2019 και έχει λάβει συμμετοχή σε 2 Παραολυμπιακούς Αγώνες. To 2020 έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου και κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στο άλμα εις μήκος και στο άλμα εις τριπλούν. Γεννήθηκε το 1995 και είναι από την Θεσσαλονίκη. Βασικός στόχος για το 2021 είναι η πρόκριση της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

My ομάδα 2020

Κωνσταντίνα Τσοπούλου Beach volley

Μαζί με τη Δήμητρα Μαναβή, είναι η Νο1 ελληνική ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη, κυνηγώντας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας 2017 & 2018, 5 φορές νικήτρια σε Masters, ενώ με τη Δήμητρα έχει κερδίσει την 3η θέση σε παγκόσμιο τουρνουά FIVB και την 1η στη βαλκανική ζώνη του ηπειρωτικού τουρνουά της CEV. Γεννήθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη. 

Δήμητρα Μαναβή Beach volley

Μαζί με την Κωνσταντίνα Τσοπούλου, είναι η Νο1 ελληνική ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη, κυνηγώντας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018, 5 φορές νικήτρια σε Masters, ενώ με την Κωνσταντίνα έχει κερδίσει την 3η θέση σε παγκόσμιο τουρνουά FIVB και την 1η στη βαλκανική ζώνη του ηπειρωτικού τουρνουά της CEV. Γεννήθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη. 

Άννα Ντουντουνάκη Κολύμβηση (πεταλούδα)

H Άννα είναι μια από τις καλύτερες κολυμβήτριες όλων των εποχών στην Ελλάδα. Το Δεκέμβρη του 2019 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκόβη. Γεννήθηκε το 1995 και είναι από τα Χανιά. Είναι κάτοχος των Πανελληνίων ρεκόρ στα 50 και τα 100μ πεταλούδα. Έχει εξασφαλίσει ήδη τη 2η πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τους δεύτερους της καριέρας της.

Ανδρέας Βαζαίος Κολύμβηση (μεικτή και ελεύθερο/πεταλούδα)

Ο Ανδρέας είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές που έχει βγάλει η ελληνική κολύμβηση. Κατέχει το ευρωπαϊκό ρεκόρ στα 200μ μεικτή πισίνας 25μ. Έχει κατακτήσει 7 ευρωπαϊκά μετάλλια και μετρά δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.  Γεννήθηκε το 1994 και είναι από την Αθήνα. Το 2021 θα αγωνιστεί για 3η φορά σε Ολυμπιακούς!

Αντώνης Μέρλος Στίβος (άλμα εις ύψος)

Ο Αντώνης είναι ένας αθλητής που μπορεί να συνεχίσει την ελληνική παράδοση στα άλματα. Ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 ανοιχτού στίβου στο Τάμπερε (2018) ενώ στο ευρωπαϊκό Κ23 στο Γκέβλε (2019) έφτασε στον τελικό.  Γεννήθηκε το 1999 και κατάγεται από την Κεφαλλονιά. 

Κριστιάν Γκολομέεβ Κολύμβηση (ελεύθερο και πεταλούδα)

Ο Κριστιάν είναι ο καλύτερος Έλληνας αθλητής για το 2019 βάσει διακρίσεων και έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής της ιστορίας με μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι κάτοχος 6 πανελληνίων ρεκόρ. Γεννήθηκε το 1993 και είναι από το Ηράκλειο Κρήτης. Μετράει ήδη 2 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι ένα από τα φαβορί στα 50μ ελεύθερο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Χρήστος Φραντζεσκάκης Στίβος - Σφυροβολία

Ο Χρήστος είναι ο τρίτος καλύτερος έφηβος όλων των εποχών στη σφυροβολία παγκοσμίως! Κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κ20 (Μπόρας) με επίδοση 84.22μ, υψηλότερη από το Ευρωπαϊκό ρεκόρ. Πρωταθλητής Ελλάδας στις κατηγορίες Κ23 και Κ20 και δευτεραθλητής στην ανδρική σφύρα. Γεννήθηκε το 2000, είναι από τα Χανιά. Στόχος του για φέτος είναι οι Ολυμπιακοί του Τόκυο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου! 

Ιερόθεος Δρίτσας Στίβος (400μ. μετ’ εμποδίων)

Ο Ιερόθεος είναι ένας νέος δρομέας πολύ υψηλού επιπέδου με μεγάλες προοπτικές. Είναι Πρωταθλητής Ελλάδας Κ23 για το 2019, Πρωταθλητής Ελλάδας κλειστού στίβου 400μ (2019),  Πρωταθλητής Ελλάδας Κ20 για το 2018 και Βαλκανιονίκης Κ20 (2018). Γεννήθηκε το 1999 και είναι από την Αθήνα. Φετινός του στόχος είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στο Παρίσι!

My ομάδα 2019

Άρτεμις Αναστασίου Στίβος (200μ., 400μ.)

«Φέτος έχω υψηλούς στόχους στο ευρωπαϊκό Κ20 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σωστή προετοιμασία. Δίχως τα My market θα έμενα στην Ελλάδα, μακριά από τον προπονητή μου για να προπονηθώ σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

Αλεξάνδρα Ασημάκη Υδατοσφαίριση

«Ξεκίνησα την υδατοσφαίριση σε ηλικία 10 ετών και αγωνίζομαι με το εθνόσημο από 15 χρόνων. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω αφιερώσει στην Εθνική ομάδα. Για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία το γεγονός πως στην προσπάθεια μου να κερδίσω το μοναδικό μετάλλιο που μου λείπει, αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων, έχω τη συμπαράσταση των My market, μιας 100 % ελληνικής αλυσίδας».

Ιερόθεος Δρίτσας Στίβος (400μ. μετ’ εμποδίων)

«Τα My market είναι ο πρώτος χορηγός στην καριέρα μου και μπορώ να πω ότι με το… καλημέρα κάνει η διαφορά καθώς θα μου καλύψει τα έξοδα της βασικής μου προετοιμασίας στην Ισπανία, η οποία και είναι πολύ σημαντική ενόψει του στόχου μου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των ομάδων αλλά και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νέων. Χωρίς τα My market, δε θα μπορούσα να κάνω σωστά την προετοιμασία μου».

Χρήστος Φραντζεσκάκης Στίβος – Σφυροβολία

«Έχω μπροστά μου μια χρονιά με πολύ υψηλές απαιτήσεις και είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός πως θα με στηρίζουν τα My market. Είμαι ευγνώμων και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Μάριος Αναγνώστου Στίβος (1500μ., 5000μ., 10000μ.)

«Τους τελευταίους μήνες, είχαμε επαφές με αρκετούς υποψήφιους χορηγούς. Η πρόταση των Μy market δε χρειάστηκε δεύτερη σκέψη. Όταν έμαθα ότι διαθέτει και τη μεγαλύτερη εταιρική running team στην Ελλάδα, ταυτίστηκα ακόμα περισσότερο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία μας».

Οδυσσέας Μουζενίδης Στίβος - Σφαιροβολία

«Η χρονιά που ξεκίνησε για μένα είναι η πιο δύσκολη μέχρι στιγμής στην καριέρα μου. Είμαι πρώτη χρονιά στην ανδρική κατηγορία και έχω να αντιμετωπίσω μεγαθήρια της σφαιροβολίας. Όταν όμως έχεις στο πλευρό σου εταιρείες όπως τα My market, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα ιδίως για εμάς που είμαστε μακριά από τα αστικά κέντρα. Το ευχαριστώ είναι λίγο».

Γιώργος Σπανουδάκης Κολύμβηση (100μ. & 200μ. ύπτιο, 200μ. & 400μ. μικτής ατομικής)

«Είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζει μία τόσο μεγάλη εταιρεία. Δεν είναι μόνο οικονομική η στήριξη που έχουμε από τα My market. Όταν γνωρίζεις πως υπάρχει πίστη στο πρόσωπο σου από ένα τέτοιο μέγεθος εταιρείας και να ασχολείται ο ίδιος ο πρόεδρος, τότε η ψυχολογική ώθηση είναι πολύ μεγάλη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αναγνωρίζεται η προσπάθεια μας και κυρίως να υπάρχει πίστη στις δυνατότητες μας»

Κωνσταντίνα Τσοπούλου Beach volley

«Το μπιτς βόλεϊ είναι από τα πολυέξοδα αθλήματα. Χρειάζεται να ταξιδεύουμε πολύ για να αγωνιζόμαστε σε τουρνουά του world tour προκειμένου να συγκεντρώσουμε βαθμούς για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η βοήθεια που λαμβάνουμε από τα My market είναι πολύ σημαντική και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς να είμαστε μέλη αυτής της ομάδας που έχει και αυτή το ελληνικό εθνόσημο».

Δήμητρα Μαναβή Beach volley

«Πέρσι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα και την Κωνσταντίνα ως μέλη της Εθνικής ομάδας beach volley. Έπρεπε να πληρώνουμε οι ίδιες για όλα μας τα ταξίδια για να συγκεντρώσουμε βαθμούς για την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε και φέτος να συνεχίσουμε έτσι. Η συνεργασία με τα My market μας προσφέρει ασφάλεια καθώς θα επικεντρωθούμε φέτος στο αγωνιστικό κομμάτι».

Επιστροφή στις Δράσεις