Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Γιορτάστε τη ξεχωριστά!

Η Διεθνής Ημέρα Οικογένειας καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαϊου. Το θέμα του φετινού εορτασμού (2018) είναι «Οικογένειες και Κοινωνίες χωρίς αποκλεισμούς». Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να αφιερώσουμε και στην πράξη αυτή τη μέρα στην οικογένεια, περνώντας τη με τρόπο που μας φέρνει πραγματικά κοντά!

Η οικογένεια μαζεμένη στο ίδιο τραπέζι

Γιορτάστε τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας μαγειρεύοντας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οικογένεια δεν είναι μόνο η μαμά, ο μπαμπάς και τα παιδιά.

Ανοίξτε το σπίτι σας, προσκαλώντας τον παππού και τη γιαγιά γιατί όχι και τα αδέλφια σας με τις οικογένειές τους. Τα οικογενειακά τραπέζια δίνουν ζωή στο σπίτι και ανανεώνουν τις οικογενειακές μας σχέσεις.

wine.jpg

Κι αν ο χρόνος για την προετοιμασία είναι περιορισμένος, δεν έχετε παρά να επωφεληθείτε από τις ευκολίες που σας παρέχει το My market app.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό σας, μπορείτε να δημιουργείτε λίστες αγορών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια μπορείτε να αποστείλετε τη λίστα με mail στο άτομο που επιθυμείτε –ώστε να πραγματοποιήσει τις αγορές- την ίδια ώρα που μπορείτε να δείτε στο κινητό σας έτοιμες λίστες με προτάσεις προϊόντων από τις τρέχουσες προσφορές και για διάφορες περιστάσεις.

Και φυσικά, δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο με τις αποστάσεις, αφού η εφαρμογή εντοπίζει για εσάς το πλησιέστερο κατάστημα My market.

supermarket.jpg

Βόλτα στην εξοχή

Η ολοήμερη εξόρμηση στη φύση είναι αφορμή για να χαλαρώσουμε και να έρθουμε κοντά. Κάντε ένα πρόχειρο οικογενειακό συμβούλιο, βρείτε τον προορισμό που σας διευκολύνει και παράλληλα σας αρέσει και φύγετε με τα απολύτως απαραίτητα. Αν αποδράσετε οδικώς, μια σύντομη στάση σε πρατήριο καυσίμων METRO θα ήταν μια σοφή επιλογή, αφού το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό των πρατηρίων καυσίμων METRO, θα πραγματοποιήσει στο αυτοκίνητό σας έναν γρήγορο έλεγχο πριν το ταξίδι.

Λάδια, ελαστικά, φώτα, θερμοκρασία και τόσα άλλα που σχετίζονται με την ασφάλειά σας. Και φυσικά, σε αυτά μπορείτε να πραγματοποιήσετε τον ανεφοδιασμό του οχήματός σας με άριστης ποιότητας καύσιμα. 

venzini.jpg

Διαβάστε ακόμα