Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Δικό μου είναι… το Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι!

Στην Ελλάδα, το κυριακάτικο τραπέζι είναι ένα άτυπο έθιμο που τηρείται ευλαβικά σε πολλές οικογένειες. Γιατί όμως είναι τόσο σημαντικό να τρώει όλη η οικογένεια μαζί;

· Γιατί, είναι μια ευκαιρία για ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, σκέψεων, ειδήσεων αφού η οικογένεια έχει την ευκαιρία να μιλήσει, να γελάσει, να έρθουν όλοι κοντά!

· Σημαντικά οφέλη για τα παιδιά

Σύμφωνα με έρευνες ένα παιδί που τρώει με τους γονείς του έχει λιγότερες πιθανότητες να αποκτήσει κακές συνήθειες στην ενήλικη ζωή του όπως κάπνισμα και ποτό! Παράλληλα, βελτιώνει κατά πολύ τις λεκτικές του ικανότητες, μαθαίνει να μιλά πιο σωστά, να εμπλουτίζει το λεξιλόγιό του, να δέχεται και να απευθύνει ερωτήσεις, να παίρνει το λόγο μπροστά σε κοινό και να αναλύει τη σκέψη του και την περιγραφική του ικανότητα!

· Mοναδικά οφέλη για τους γονείς

Έρχονται πιο κοντά με τα παιδιά τους, μαθαίνουν καλύτερα τις συνήθειες τους, τις ανησυχίες τους, τις προσδοκίες τους και έτσι βελτιώνεται η επικοινωνία και αυξάνεται το συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ τους.

Εμείς στα My market είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μπορούμε να σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα, για να μετατρέπεται το Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι σας σε μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία.

Μία σειρά από χρήσιμα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν στην προετοιμασία αποτελεσματικά:

Οργανώστε τις αγορές σας, με τις έξυπνες λίστες σας, για να μην ξεχάσετε τίποτα https://goo.gl/g9enyQ, κατεβάστε το app για να αξιοποιήσετε επί τόπου στο κατάστημα τις συμφέρουσες προσφορές σκανάροντας τα προϊόντα https://goo.gl/MSWQnw, αν έχετε φορτωμένο πρόγραμμα αξιοποιήστε την υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών για να συνεχίσετε ανενόχλητοι τις αγορές σας https://goo.gl/MbJEJR.
Εντοπίστε το κοντινότερό σας My market https://goo.gl/1L1kMi και ξεκινήστε την προετοιμασία για το Κυριακάτικο τραπέζι σας! 

Διαβάστε ακόμα