Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Τι θα ντυθώ φέτος μαμά;

Πριγκίπισσα, δράκος, βασίλισσα της νύχτας, καουμπόης, Χιονάτη, σούπερ ήρωες είναι μερικές από τις πιο ξακουστές στολές που η κάθε μαμά έχει ντύσει το παιδί της.
 

Φέτος κάντε τη διαφορά, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε πρωτότυπες DIY στολές από τα χεράκια σας!

Ταρανδάκι

ταρανδακι.jpg

Ενδείκνυται για μικρά παιδάκια τα οποία δεν ανέχονται βαριές στολές και πολλά υλικά για πολύ ώρα. Θα χρειαστείτε το αγαπημένο του φούτερ και ένα ζευγάρι γάντια που θα γεμίσετε με βαμβάκι και θα τα ράψετε στην κουκούλα του. Εύκολα και απλά!

Αβγό

αβγο.jpg

Είναι καθημερινά στο πιάτο τους και σίγουρα αποτελεί μια αστεία ιδέα για να ντυθούν τις απόκριες! Θα χρειαστείτε ένα λευκό φορεματάκι και ένα κίτρινο ύφασμα από άλλο ρούχο  για τον κρόκο, το οποίο θα κόψετε σε κύκλο και θα το κολλήσετε στο κέντρο του λευκού ρούχου.

Photo by: https://goo.gl/ofY8Ju

Σαλιγκαράκι

σαλιγκαρι.jpg

Ντύστε το σαλιγκαράκι!
Θα χρειαστείτε ένα φορεματάκι και αρκετό χαρτί συσκευασίας που θα βρείτε σε είδη χαρτικών! Τυλίξτε το σε ρολό και κολλήστε στα πλαϊνά του δύο μεγάλες κορδέλες για το φορέσει εύκολα στην πλάτη. Για το κεφάλι θα χρειαστείτε επίσης λίγο από το χαρτί περιτυλίγματος, το οποίο θα περιστρέψετε, ώστε να είναι σταθερό για να το κολλήσετε πάνω σε μια στέκα που φοριέται εύκολα στο κεφάλι ως συνήθως. Δύο ελαφριά κίτρινα μπαλάκια που θα κολλήσετε στην κορυφή θα ολοκληρώσουν το αποτέλεσμα.

Photo by:  https://goo.gl/8HQ6sB

Baby Αστροναύτης

αστροναυτης.jpg

 

Στολή αστροναύτη! Μια ολόσωμη φόρμα σε λευκό χρώμα είναι το πρώτο βήμα. Για τις μπουκάλες οξυγόνου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 άδεια μπουκάλια  νερού τα οποία θα καλύψετε με ύφασμα. Για τη φωτιά χρησιμοποιήστε υφάσματα σε κίτρινο, κόκκινο και πορτοκαλί, ραμμένα μεταξύ τους. Ο μικρός αστροναύτης σας είναι έτοιμος!

Photo by: https://goo.gl/ttCuKe

Επιλέξτε αυτές που ταιριάζουν στα παιδάκια σας και διασκεδάστε φτιάχνοντας τις μαζί τους! 

Διαβάστε ακόμα