Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Ο καιρός χάλασε! Ευκαιρία για διασκέδαση στο σπίτι.

Ο χειμώνας ήρθε και τα Σαββατοκύριακα το σπίτι έχει την τιμητική του! Μπορεί οι βόλτες έξω να φέρνουν αέρα ανανέωσης μετά από μια κουραστική εβδομάδα, όμως σαν την ζεστασιά του σπιτιού δεν έχει! Ας δούμε παρακάτω τρόπους να περάσει το Σαββατοκύριακο ευχάριστα για όλη την οικογένεια.

1.   Για την παρέα: Ταινία, χουχούλιασμα και καλό φαγητό
Μαζέψτε την παρέα, επιλέξτε την αγαπημένη σας ταινία ή σειρά και μαγειρέψτε νόστιμες λιχουδιές που θα σας φτιάξουν κι άλλο τη διάθεση και θα σας χορτάσουν. Τα tipάκια στο τσακ μαμ θα σας βοηθήσουν πολύ να κάνετε τη σωστή επιλογή. Στο app μας θα βρείτε έτοιμες smart living λίστες που θα σας λύσουν τα χέρια για τα απαραίτητα σε τιμές που σας συμφέρουν!

2.   Γυναικεία υπόθεση: Προνοητικότητα & χαλάρωση 
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι ρυθμοί είναι πολλοί γρήγοροι και το πρόγραμμα γεμάτο. Έτσι, το Σαββατοκύριακο είναι μια πολλή καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν ή με ασχολίες που θα τακτοποιήσετε, ώστε να γλυτώσετε χρόνο μέσα στην εβδομάδα. Ενδεικτικές ιδέες:  Κάνετε έρευνα στο διαδίκτυο για να αλλάξετε διακόσμηση, τακτοποιήστε μερικές από τις δουλειές, ώστε να κερδίσετε χρόνο μέσα στην εβδομάδα, ασχοληθείτε με τον κήπο και τα φυτά του μπαλκονιού, δείτε εδώ πως θα τα προστατεύσετε από το κρύο. Και φυσικά φροντίστε τον εαυτό σας, κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, μάσκες ομορφιάς και διαλογισμό! Η μαγική τριπλέτα της απόλυτης χαλάρωσης είναι σίγουρα ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό σας.

3.   Τα παιδία παίζει!

Για τα παιδιά το Σαββατοκύριακο είναι μέρα παιχνιδιού, όταν ο καιρός χαλάσει η βόλτα ακυρώνεται, η διασκέδαση όμως όχι! Τι μπορείτε να κάνετε; Οργανώστε βραδιά παιχνιδιού στο σπίτι, καλέστε φίλους τους, μαγειρέψτε λιχουδιές όλοι μαζί, προγραμματίστε δραστηριότητες όπως επιτραπέζια αλλά και παιχνίδια διάδρασης πχ σκοτεινό δωμάτιο, παντομίμα κ.α. Μπορείτε να «κρατάτε» του πόντους που σημειώνουν σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να «στέψετε» τον νικητή στο τέλος της βραδιάς και να έχει το  concept σας μεγαλύτερη επιτυχία και ενδιαφέρον. Φυσικά θα φροντίσετε και για τα δωράκια όλων των παικτών! Θυμηθείτε εδώ κι άλλες ιδέες για δημιουργικό Σαββατοκύριακο στο σπίτι.

Καλή διάθεση και φαντασία να έχετε και σίγουρα θα βρείτε ιδέες που θα σας ευχαριστήσουν! 

Διαβάστε ακόμα