Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Μυστικά για το beauté της Πρωτοχρονιάς.

Σε λίγο πάει ο παλιός ο χρόνος και έρχεται ο νέος και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον υποδεχτείτε με ανανεωμένη διάθεση και ανανεωμένη εμφάνιση!

3 βήματα με φυσικά «εργαλεία» και είστε έτοιμοι για την πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς!

1.   Πρόσωπο
Είναι σημαντικό το πρόσωπό σας να λάμπει και να νιώθετε πως αναδεικνύεται τόσο το μακιγιάζ σας όσο και η καλή σας διάθεση.

Θα χρειαστείτε:
 

·  1 φλ. με κόκκους καφέ

·  1 φλ. πλήρες γάλα

·  1 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι

·  1 κουτ. σούπας μέλι 

Ομογενοποιήστε το μείγμα και απλώστε στο πρόσωπο μέχρι να νιώσετε τη δροσιά, αφαιρέστε απαλά με βαμβάκι. Η καφεΐνη θα βοηθήσει την επιδερμίδα να «χαλαρώσει» και να λάμψει όπως πρέπει.

2.     Σώμα
Ζάχαρη και μέλι είναι τα πολύ χρήσιμα εργαλεία σας για να κάνετε μια φυσική απολέπιση που θα απομακρύνει το σκληρό δέρμα και θα απελευθερώσει την απαλή σας επιδερμίδα. Απαλές κινήσεις και έπειτα ξεβγάζετε με χλιαρό νεράκι. Μην ξεχάσετε φυσικά την την ενυδατική σας κρέμα.

3.   Χαλάρωση από… μέσα!
Σίγουρα τα παραπάνω θα βοηθήσουν να λάμψετε όμως το σπουδαιότερο είναι η λάμψη σας να έρχεται από… μέσα. Διαλογιστείτε, ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι, απομονωθείτε για λίγο και ασχοληθείτε με εσάς και μόνο, κάντε τον απολογισμό σας και βάλτε στόχους. Η ανανέωση στη σκέψη πως 365 νέες μέρες έρχονται και είναι ολοκαίνουργιες θα σας βοηθήσει να νιώσετε όλα τα αρνητικά συναισθήματα να απομακρύνονται.  

Διαβάστε ακόμα