Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Απρόσμενες κινήσεις φροντίδας: Πόσες απ’ αυτές κάνετε;

Mπορεί η καθημερινότητα να έχει δυσκολίες και άγχος για τους περισσότερους από εμάς, ωστόσο οι απρόσμενες κινήσεις φροντίδας είναι αυτές που μπορούν να γλυκάνουν την κατάσταση. Συνήθως δεν χρειάζονται χρόνο, σπατάλη χρημάτων ή κάποια φοβερή θυσία και μοιάζουν με χάδι που, είτε το δεχόμαστε είτε το προσφέρουμε στους άλλους, είναι πάντοτε καθησυχαστικό και μοιάζει με διάλειμμα.

Δείτε παραδείγματα, βρείτε σε πόσα από αυτά αναγνωρίζετε τον εαυτό σας και αφού διαβάσετε το άρθρο, πάρτε μέρος στο μοναδικό διαγωνισμό!

Το απρόσμενο πρωινό

Σε βρίσκει στο κρεβάτι πριν καλά καλά ξυπνήσεις, περιποιημένο και με ένα τρυφερό μήνυμα αγάπης πάνω στη χαρτοπετσέτα.

breakfast.jpg

Το γεμάτο ψυγείο και το ταπεράκι της μαμάς

Θα το βρεις επιστρέφοντας από τη δουλειά και το οφείλεις στη μαμά και στον μπαμπά που πήγαν για ψώνια μια και εσύ ποτέ δεν προλαβαίνεις. Και φυσικά το ταπεράκι της μαμάς όταν έχεις εξεταστική ή δύσκολο project να βγάλεις ή οι μπάρες δημητριακών του διαιτολόγου σου σε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο.

taperaki.jpg

Η περιποιημένη είσοδος του σπιτιού από την γειτόνισσα που φρόντισε τη δική της είσοδο ακριβώς δίπλα σου και είπε να σε βγάλει απ’ τον κόπο. Το να παραγγείλεις καφέ και για τον συνάδελφό σου που δεν προλαβαίνει να σηκώσει κεφάλι… είναι κινήσεις φροντίδας που μας κάνουν καλύτερους.

Το "ευχαριστώ" στον εαυτό μας

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι κινήσεις φροντίδας που κάνουμε εμείς στον εαυτό μας για να του πούμε "ευχαριστώ", να του δείξουμε πόσο σημαντικός είναι αλλά και για να τον περιποιηθούμε όπως του αξίζει.

selfcare.jpg

Η καλοκαιρινή Κίνηση Φροντίδας

Το καλοκαίρι, για παράδειγμα, η απολέπιση δίνει στο σώμα μας τη δυνατότητα να απαλλαγεί από τα νεκρά του κύτταρα, να λάμψει και να δεχθεί σωστά την ενυδάτωση που θα του προσφέρουμε. Όπως ακριβώς πίνουμε περισσότερο νερό έτσι δεν ξεχνάμε και την ενυδάτωση του σώματός μας με προϊόντα περιποίησης. Τέλος, ποια καλύτερη κίνηση φροντίδας προς τον εαυτό μας από το να του δώσουμε την ευκαιρία να χαρεί τον ήλιο, ενώ παράλληλα προστατεύεται από την αντηλιακή φροντίδα που με προσοχή επιλέξαμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

suncare.jpg

Οι απρόσμενες κινήσεις φροντίδας, από και προς τους άλλους ή τον εαυτό μας, γλυκαίνουν τη ζωή μας και μας βοηθούν να βουτήξουμε για τα καλά στη θετική ενέργεια. Για το λόγο αυτό τα My market και η Nivea, για άλλη μια φορά, κάνουν μια 2πλή Κίνηση Φροντίδας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μη ξεχάσετε να παίξετε στον Facebook διαγωνισμό μας εδώ http://bit.ly/2uNPOjK!

Διαβάστε ακόμα