Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Κίνηση Φροντίδας για όλη την οικογένεια! Πάρτε ιδέες & βάλτε τις στο πρόγραμμα.

Η ρουτίνα της καθημερινότητας και το πολυάσχολο πρόγραμμα τους καθενός μας δεν αφήνουν πολλές φορές το περιθώριο, για να αφιερώσουμε το χρόνο που θα θέλαμε ώστε να φροντίσουμε τόσο στον εαυτό μας όσο και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ωστόσο, είναι κοινά αποδεκτό ότι όπου υπάρχει διάθεση υπάρχει και τρόπος. 

Ας δούμε ανά κατηγορία κινήσεις φροντίδας που μπορεί να κάνει ο καθένας μας για να εισπράξει αλλά και να μοιράσει στιγμές φροντίδας! 

Κίνηση φροντίδας για όλη την οικογένεια

Καθιερώστε την δική σας ώρα αγάπης και φροντίδας, ανταλλάξτε χειροποίητα μικρά δώρα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση, επισκεφθείτε μαζί μουσεία και αξιοθέατα της πόλης που μέχρι τώρα δεν έχετε γνωρίσει, ακούστε μουσική, διαβάστε βιβλία. Αξιοποιήστε την ευκαιρία της Κυριακής και φάτε όλοι μαζί, θυμηθείτε εδώ τη σημασία του Κυριακάτικου Οικογενειακού τραπεζιού!  

Κίνηση φροντίδας για τη γυναίκα 

Ένα homemade spa με τη βοήθεια των αγαπημένων σου προϊόντων φροντίδας. Απολέπιση, ενυδάτωση, μάσκα είναι τα βήματα της χαλάρωσής σου! Μετέτρεψε το μπάνιο σου σε spa, με απαλό φωτισμό κεριών, χαλαρή μουσική, φόρεσε το καινούργιο σου μπουρνούζι και αφέσου στην δική σου ώρα φροντίδας. Άλλες ιδέες για κινήσεις φροντίδας: 

βραδινό τρέξιμο ακούγοντας το αγαπημένο σου τραγούδι, shopping therapy με τις φίλες σου, η έναρξη ενός νέου χόμπι, η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου που τόσο καιρό συζητάς. Εδώ θα βρεις κι άλλες κινήσεις φροντίδας ειδικά αν είσαι μαμά! 

Κίνηση φροντίδας για τον άνδρα 

Το αργό ξύπνημα της Κυριακής, ο καφές με την ανδροπαρέα, μια ώρα μόνο για εσένα με ένα απολαυστικό αφρόλουτρο, ένα ξύρισμα και περιποίηση της επιδερμίδας σου, θα σε ανακουφίσουν από την κούραση της καθημερινότητας. Μην ξεχάσεις το φιλί στη σύντροφό σου είναι άκρως αναζωογονητικό το λέει και η επιστήμη! Αν είσαι μπαμπάς δες ενδιαφέρουσες προτάσεις για να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας σαν οικογένεια και να νιώσεις τη δύναμη της φροντίδας να μοιράζεται! 

 

 

Διαβάστε ακόμα