Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Υγιεινό και εύκολο μαγείρεμα, χάρη στην αντικολλητική επίστρωσή τους.

Για να έχετε έναν ακόμη λόγο ώστε να τα χρησιμοποιείτε καθημερινά στην κουζίνα σας!

Τηγάνι αντικολλητικό

20cm

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 24,90€

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

9,90€

Τηγάνι αντικολλητικό

24cm

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 29,90€

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

11,90€

Τηγάνι αντικολλητικό

26cm

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 34,90€

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

13,90€

Τηγάνι αντικολλητικό

28cm

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 39,90€

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

14,90€

Μικρή κατσαρόλα αντικολλητική

16cm

Καπάκι με σιλικόνη για ασφάλεια & προστασία από φθορές!

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 39,90€

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

15,90€

Κατσαρόλα αντικολλητική

24cm

Καπάκι με σιλικόνη για ασφάλεια & προστασία από φθορές!

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 62,90€

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

24,99€

Γκριλιέρα αντικολλητική

28x28cm

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ 46,50€

ΤΙΜΗ ΤΕΜ. ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

13,90€


Κάντε τις αγορές σας στο αγαπημένο σας My market μέχρι 31/12/2020. Δυνατότητα εξαργύρωσης κουπονιών έως και 17/01/2021.


Με κάθε 10€ αγορών που πραγματοποιείτε στα My market, θα λαμβάνεται στο ταμείο και 1 κουπόνι της ενέργειας. Για 20€ δικαιούστε 2 κουπόνια κ.ο.κ.


Μόλις έχετε συγκεντρώσει 5 κουπόνια, μπορείτε να αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή ένα από τα είδη της μοναδικής συλλογής που θα βρείτε στο ειδικό σταντ του καταστήματος. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι αποδείξεις λιανικής και τα τιμολόγια. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μπιφτέκι με πατάτες νέας σοδειάς και σος γιαουρτιού

Υλικά για 4

  • 800 γρ. κιμά βοδινού από σπάλα (μια φορά περασμένο)
  • 6 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα (πούδρα στο multi)
  • 2 κρεμμύδια μεσαία ψιλοκομμένα και σοταρισμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Για την σος γιαουρτιού

  • 250 γρ. γιαούρτι
  • 2 κουτ. σούπας τυρί κρέμα
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Αλάτι

Υπόλοιπα υλικά

  • 1 κιλό πατάτες baby
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουτ. σούπας θυμάρι φρέσκο

Εκτέλεση

Βάλτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη σος, ανακατέψτε καλά και αφήστε στο ψυγείο. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και ανακατέψτε απαλά χωρίς να πατάτε με δύναμη αλλά χτενίζοντας με τα δάχτυλα σας τον κιμά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

Φτιάξτε ένα μικρό μπιφτέκι και ψήστε το για να δείτε αν είναι σωστό το αλάτι. Πλάστε 12 μικρά μπιφτέκια με πάχος περίπου 2,5 εκατοστά λαδώστε τα ένα-ένα ελαφρά με τα χέρια σας και ψήστε στο σχαροτήγανο και σε μέτρια φωτιά γυρνώντας τα μόνο μια φορά για να μη χαθούν οι γραμμές από το ψήσιμο. Ιδανικά θα πρέπει να είναι λίγο ζουμερά στο κέντρο.

Παράλληλα σε μια κατσαρόλα ζεματήστε για 10 λεπτά ολόκληρες τις πατάτες, στραγγίξτε και κόψτε στη μέση. Βάλτε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίξτε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες και αραδιάστε τις πατάτες. Ανακατεύετε μέχρι να πάρουν χρώμα και ρίξτε το θυμάρι, αποσύρετε και σερβίρετε με τα μπιφτεκάκια και τη δροσερή σος γιαουρτιού.

Pancakes με κρέμα αβοκάντο και μαρμελάδα τομάτας

Υλικά (για 2 άτομα)

Για τον χυλό

  • 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ½ κούπα κεφίρ ή γιαούρτι
  • ½ κούπα νερό
  • 1 αβγό
  • 1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • ½ κουτ. γλυκού αλάτι
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Για την κρέμα αβοκάντο, μαρμέλαδα τομάτας

  • 2 αβοκάντο ώριμα
  • 5 τομάτες μεσαίου μεγέθους
  • 2 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • Χυμό και ξύσμα από 1 μοσχολέμονο (λάιμ)
  • 2 αβγά ποσέ ή τηγανητά προαιρετικά

Εκτέλεση

Στο μικρό κατσαρολάκι ρίξτε τις τομάτες κομμένες στα 4 κυδωνάτα, προσθέστε τη ζάχαρη, αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά με καπάκι μέχρι να διαλυθούν οι τομάτες. Με μια τσιμπίδα βγάλτε τη φλούδα και με μια ξύλινη κουτάλα πολτοποιήστε μέσα στο κατσαρολάκι τις τομάτες. Αφήστε στην άκρη να κρυώσουν.

Σε ένα μπολ ρίξτε όλα τα υλικά για τον χυλό και ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να σπάσουν οι σβόλοι από το αλεύρι.

Ρίξτε ελάχιστο ελαιόλαδο στο μικρό τηγανάκι απλώστε το με χαρτί κουζίνας, βάλτε το σε μέτρια φωτιά και αφήστε να ζεσταθεί για 2 λεπτά. Ρίξτε τον μισό χυλό και μετά από περίπου 4 λεπτά τουμπάρετε το pancake. Ψήστε για ακόμη 4 λεπτά και σερβίρετε. Επαναλάβετε με τον υπόλοιπο χυλό τη διαδικασία.

Σε ένα μπολάκι βάλτε τη σάρκα από το αβοκάντο, το φρέσκο κρεμμύδι, τον χυμό και ξύσμα λάιμ, αλάτι και ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά με ένα πιρούνι και απλώστε πάνω από τα pancakes, ρίξτε τη μαρμελάδα τομάτας και προαιρετικά ένα τηγανητό ή ποσέ αβγό.

Καταναλώστε όσο είναι ακόμη ζεστά τα pan cakes & καλή σας απόλαυση!

Κρέπες με φιστίκι αιγίνης και καραμελωμένη μπανάνα

Υλικά για 4

Χυλός για κρέπες

  • 1,5 κούπα αλεύρι
  • 2 κούπες γάλα
  • 1 αβγό
  • 3 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη
  • 100 γρ. φιστίκι αιγίνης σε πούδρα τριμμένο
  • 1 κουτ. σούπας ηλιέλαιο

Για το γαρνίρισμα

  • 2 μπανάνες
  • 4 κουτ. σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
  • 2 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • παγωτό βανίλια προαιρετικά

Εκτέλεση

Ρίξτε όλα τα υλικά για τις κρέπες σε ένα μπολ και με ένα σύρμα χειρός ανακατέψτε καλά. Τοποθετήστε ένα μεσαίου μεγέθους τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και προσθέστε ελάχιστο βούτυρο, βάλτε μισή κούπα χυλό και γυρίστε το τηγάνι κυκλικά μέχρι να απλωθεί το μείγμα ομοιόμορφα. Ψήστε για δυο περίπου λεπτά, τουμπάρετε την κρέπα και ψήστε για ακόμη 2 λεπτά.

Παράλληλα σε ένα μεγάλο τηγάνι πασπαλίστε τη κρυσταλλική ζάχαρη και τοποθετήστε τις μπανάνες κομμένες στη μέση κατά μήκος. Τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά και ψήστε μέχρι να αρχίσει να λιώνει η ζάχαρη και να παίρνει ανοιχτό χρυσό χρώμα. Γυρίστε τις μπανάνες, αφήστε για ακόμη ένα λεπτό και αποσύρετε από το τηγάνι.

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι αδειάστε την κρέμα γάλακτος και δώστε μια βράση, ρίξτε μέσα την σοκολάτα ψιλοκομμένη, αποσύρετε από τη φωτιά και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί η κουβερτούρα. Τοποθετήστε από 2 κρέπες σε κάθε πιάτο, μια καραμελώμενη μπανάνα, μερικές κουταλιές από το γλάσο και παγωτό βανίλια.

Σερβίρετε άσο είναι ακόμη ζεστές.

Κριθαράκι με μοσχάρι

Υλικά για 4

  • 400 γρ. κριθαράκι χοντρό
  • 300 γρ. κόντρα φιλέτο μόσχου (κομμένο σε φέτες 2 εκατοστών)
  • 2 κύβους βοδινού
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα τοματίνια κομμένα στη μέση
  • 10 φύλλα βασιλικό πλατύφυλλο
  • Ξύσμα απο1 λάιμ
  • 100 γρ. τυρί γκράνα τριμμένη σε πούδρα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίξτε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα και όχι για περισσότερο από 5 λεπτά συνολικά. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο και αφήστε στην άκρη.

Σε ενα κατσαρολάκι ρίξτε 2 λίτρα νερό και τους κύβους βοδινού. Δώστε μια βράση και αφήστε στην εστία να κοχλάζει. Παράλληλα σε μια δεύτερη κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι με 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για 2 λεπτά, προσθέστε το κριθαράκι και καβουρδίστε ελαφρά μέχρι να πάρει ανοιχτό καφέ χρώμα. Αδειάστε προσεχτικά 3 περίπου κούπες από τον ζωμό στο κριθαράκι και χαμηλώστε την ένταση στη κατσαρόλα. Μαγειρέψτε προσθέτοντας συνέχεια ζωμό χωρίς να το αφήνετε να στεγνώνει.

Όταν το κριθαράκι είναι πλέον μαγειρεμένο ρίξτε μέσα τα τοματίνια, το βασιλικό, το κόντρα φιλέτο κομμένο σε λεπτές φέτες, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρέψτε για ακόμη ένα λεπτό και φροντίστε η υγρασία στο φαγητό να είναι τέτοια που να μην είναι πολύ στεγνό.

Τέλος προσθέστε το ξύσμα λάιμ, το τριμμένο τυρί, ανακατέψτε και σκεπάστε για 2 λεπτά το φαγητό πριν σερβίρετε.

Πιλάφι με σταφίδες κουκουνάρι και κάρδαμο

Υλικά για 4

  • 500 γρ. ρύζι μπασμάτι
  • 50 γρ. κουκουνάρι
  • 5 κουτ. σούπας σταφίδες μαύρες
  • 2 αστεροειδής γλυκάνισους
  • 5 σπόρους κάρδαμο
  • ¼ κουτ. γλυκού κανέλα
  • 250 γρ. μπρόκολο
  • 250 γρ. κουνουπίδι
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόψτε σε μικρά τσαμπάκια το μπρόκολο και το κουνουπίδι και στη συνέχεια το κάθε τσαμπί σε λεπτές φέτες, απλώστε σε ένα ταψί για το φούρνο, ραντίστε με ελαιόλαδο, αλατίστε και ψήστε στο γκριλ του φούρνου για 10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.

Στη συνέχεια τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίξτε ελάχιστο ελαιόλαδο και καβουρδίστε το κουκουνάρι. Προσθέστε 900 ml νερό και ρίξτε τα μπαχαρικά. Όταν το νερό πάρει βράση προσθέστε το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τις σταφίδες, βούτυρο, αλάτι και το ρύζι.

Βάλτε καπάκι στη κατσαρόλα και χαμηλώστε την ένταση της φωτιάς ίσα που να κοχλάζει το νερό. Μαγειρέψτε μέχρι να πιει το ρύζι όλα τα υγρά, αποσύρετε από την εστία και αφήστε στην άκρη για 10 λεπτά πριν να ανακατέψετε και να σερβίρετε.

Τορτίγιας με γαρίδες

Υλικά για 4

  • 4 μεγάλες τορτίγιας
  • 400 γρ. ψίχα γαρίδας
  • 100 γρ. καπνιστό σολομό
  • 2 κολοκυθάκια μεσαία
  • 150 γρ. σπανάκι νεαρό
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (το πράσινο μέρος κομμένο σε ροδέλες)
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Καθαρίστε τα κολοκυθάκια και με το ξεφλουδιστήρι για τις πατάτες βγάλτε κατά μήκος λεπτές φέτες μέχρι να φτάσετε στον πυρήνα τους.

Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίξε μέσα το σπανάκι και το κολοκύθι, σοτάρετε μέχρι να μαραθούν και μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι για να βγάλουν τα υγρά τους. Επαναφέρετε στο ίδιο σκεύος και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά για 4 λεπτά μαζί με την ψίχα γαρίδας ψιλοκομμένη.

Μεταφέρετε σε ένα μπολ και ρίξτε μέσα το τυρί κρέμα, τον καπνιστό σολομό ψιλοκομμένο, το φρέσκο κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι. Αφήστε να πέσει η θερμοκρασία του μείγματος και στη συνέχεια τυλίξτε τις τορτίγιες μοιράζοντας το μείγμα στα 4 .

Καταναλώστε ως έχει ή για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα σοτάρετε τις με ελάχιστο ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρυσό χρώμα.

Ο Γιάννης προτείνει…

  • Ποτέ δεν κάνουμε καινούριες συνταγές σε επίσημο τραπέζι ή όταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε. Πάντα τις δοκιμασμένες!
  • Όταν βράζουμε ολόκληρες πατάτες πάντα τις ξεκινάμε σε κρύο νερό και όχι ζεματιστό, για να μαγειρευτούν ομοιόμορφα.
  • Στα μπιφτέκια βάζουμε το κρεμμύδι σοταρισμένο και δε χρησιμοποιούµε φρυγανιά γιατί αφυδατώνει τον κιμά.
  • Μυρωδιές στην κουζίνα σημαίνει απώλεια γεύσης από το φαγητό. Χαμηλώνουμε την ένταση στην κατσαρόλα.