Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Τα εκλεκτά προϊόντα των My market μπαίνουν στην κουζίνα του “Game of Chefs” στον ANT1!

Η κουζίνα είναι έτοιμη, οι πάγκοι είναι πεντακάθαροι και το κοινό αναμένει με αγωνία: τρεις καταξιωμένοι και πολυβραβευμένοι σεφ, ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς θα βρεθούν στη θέση του κριτή του νέου ανατρεπτικού διαγωνισμού μαγειρικής «Game of Chefs» στον ANT1 και θα μοιραστούν με τους ερασιτέχνες συμμετέχοντες μοναδικές στιγμές, γεμάτες ένταση, γεύσεις και γαστρονομικές εμπειρίες!

||

Τις συνταγές, τους μαγειρικούς πειραματισμούς και τις προτάσεις των διαγωνιζόμενων θα ντύνουν σε κάθε δοκιμασία τα εκλεκτά προϊόντα των My market, βάζοντας τη μοναδική υπογραφή τους στα πιάτα που θα περνάνε το πάσο.

Blind Tastes, Kitchen Battles και η διαδικασία παραμονής στο Boot Camp θα στέλνουν την αδρεναλίνη στα ύψη σε παίκτες και κοινό, με τους γνώστες της υψηλής γαστρονομίας και τους κριτές του “Game of Chefs” ν’ ανεβάζουν τον πήχη σε κάθε δοκιμασία και παρασκευή πιάτου.

Η Ντορέτα Παπαδημητρίου θα είναι η παρουσιάστρια που θα ρίχνει... το αλατοπίπερο με χιούμορ και ατάκες φωτιά και τα My market θα είναι συνοδοιπόρος αυτού του ανατρεπτικού διαγωνισμού που... πεινάει για μοναδικές γαστρονομικές περιπέτειες.

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟΥ GAME OF CHEFS