Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Υλικά

Για το ταμπουλέ
100 γρ πλιγούρι
2 μάτσα μαϊντανό
1 μάτσο δυόσμο
2 φρέσκα κρεμμύδια
Καρέ από 1 ντομάτα 

Για τον πουρέ χαρίσα
1 κιλό καρότα,
2 τσίλι,
300 γρ κρεμμύδι
200 γρ σαλάμι Λευκάδος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε το φιλέτο από ίνες, βουτυρώνουμε και αλατίζουμε. Κλείνουμε σε σακούλα βακουμ και μαγειρεύουμε στο sous vide 1:30 λεπτά στους 54 βαθμούς.
Θωρακίζουμε και αφήνουμε να ξεκουραστεί.
Καρυκεύουμε με μείγμα μπαχαρικών shawarma

Για το ταμπουλέ
Μουλιάζουμε το πλιγούρι σε βραστό νερό. Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και αρωματίζουμε με χυμό λεμόνι.

Για τον πουρέ σελινόριζας
Βράζουμε την σελινόριζα σε ίση ποσότητα γάλα και κρέμα μέχρι να λιώσει. Σουρώνουμε και πολτοποιούμε μέχρι να έχουμε λεία υφή.

Μαγειρεύουμε όλα τα υλικά ψιλοκομμένα μέχρι να λιώσουν. Χτυπάμε στο μπλέντερ.
Σερβίρουμε με naan bread


Επιστροφή στην Αρχική σελίδα