Υλικά Για το ταμπουλέ 100 γρ πλιγούρι 2 μάτσα μαϊντανό 1 μάτσο δυόσμο 2 φρέσκα κρεμμύδια Καρέ από 1 ντομάτα Για τον πουρέ χαρίσα 1 κιλό καρότα, 2 τσίλι, 300 γρ κρεμμύδι 200 γρ σαλάμι Λευκάδος ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε το φιλέτο από ίνες, βουτυρώνουμε και αλατίζουμε. Κλείνουμε σε σακούλα βακουμ και μαγειρεύουμε στο sous vide 1:30 λεπτά στους 54 βαθμούς. Θωρακίζουμε και αφήνουμε να ξεκουραστεί. Καρυκεύουμε με μείγμα μπαχαρικών shawarma Για το ταμπουλέ Μουλιάζουμε το πλιγούρι σε βραστό νερό. Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και αρωματίζουμε με χυμό λεμόνι. Για τον πουρέ σελινόριζας Βράζουμε την σελινόριζα σε ίση ποσότητα γάλα και κρέμα μέχρι να λιώσει. Σουρώνουμε και πολτοποιούμε μέχρι να έχουμε λεία υφή. Μαγειρεύουμε όλα τα υλικά ψιλοκομμένα μέχρι να λιώσουν. Χτυπάμε στο μπλέντερ. Σερβίρουμε με naan bread Επιστροφή στην Αρχική σελίδα