Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Υλικά

Για το φουά γκρα
300γρ φουά γκρα
Αλάτι
0.2γρ. αγαρ αγαρ
100γρ. φουντούκια σπασμένα

Για την μαρμελάδα μήλο
3 μήλα κομμένα σε μικρά κυβάκια
Χυμό από μισό λεμόνι
75γρ. ζάχαρη

Για τα γλυκάδια
300γρ γλυκαδια
Αλάτι πιπέρι

Για την μαρμελάδα μελιτζάνας
2 μελιτζάνες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια
20γρ σόγια
30γρ βαλσάμικο
50 γρ ζάχαρη
Χυμό από 2 πορτοκάλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το φουά γκρα
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το φουα γκρα και το βάζουμε σε φόρμες μέσα στο ψυγείο. Όταν παγώσει πασπαλίζουμε με φουντούκι.

Για την μαρμελάδα μήλο
Βάζουμε μήλα και ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και μόλις μαλακώσει το μήλο βάζουμε τον χυμό από λεμόνι και αποσύρουμε.

Για τα γλυκάδια
Βράζουμε τα γλυκάδια σε νερό σουρώνουμε και χτυπάμε στο μπλέντερ. Περνάμε από σίτα και φτιάχνουμε την γεύση.

Βαζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και μαγειρεύουμε. Ενώνουμε με την κρέμα από γλυκάδια.

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα