Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Υλικά

2 τεμ λάχανο σαβόι

Για το φρικε
500γρ φρικε

Για τον πουρέ τοπιναμπούρ:
2κλ τοπιναμπούρ

Για τον ζωμό μανιταριών:
1κλ μανιτάρια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε με κουπάτ τα λάχανα και βράζουμε 9 λεπτά.

Για το φρικε:
Σωτάρουμε με βούτυρο, σταφίδες, κουκουνάρι και χυμό λεμόνι.
Φιλετάρουμε τον μπακαλιάρο, αφαιρούμε δέρμα και μαγειρεύουμε σε βούτυρο κλαριφιέ 12 λεπτά σε 82 βαθμούς σε κατσαρόλα.

Για τον πουρέ τοπιναμπούρ:
Σε ίση ποσότητα γάλα και κρέμα μέχρι να λιώσει. Σουρώνουμε και πολτοποιούμε μέχρι να έχουμε λεία υφή.

Για τον ζωμό μανιταριών:
Βράζουμε σε 2λτ νερό για 30 λεπτά. Αρωματίζουμε με σόγια.

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα