Zύμη τάρτας 200 gr αλεύρι μαλακό 100 gr βούτυρο 3 gr αλάτι 30 gr ζάχαρη Ξύσμα lime Λεμόνι 1 αυγό Γκανάζ σοκολάτας 200 gr κρέμα γάλακτος 100 gr μαύρη σοκολάτα 100 gr σοκολάτα καραμέλας 50 gr καραμελωμένα φουντούκια 10 gr πουρέ βατόμουρο 50 gr πάστα φουντουκιού Πουρέ από φρούτα του δάσους 50 gr βατόμουρα 50 gr blueberries 50 gr raspberries 50 gr ζάχαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τάρτα Κόβουμε το παγωμένο βούτυρο σε κυβάκια. Τοποθετούμε σε μια μπασίνα όλα τα υλικά εκτός από το αυγό και τα ενσωματώνουμε χωρίς να δουλέψουμε πολύ την ζύμη. Τέλος ενσωματώνουμε και το αυγό και αφήνουμε να ξεκουραστεί. Γκανάζ Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα μαζί με την σοκολάτα, αποσύρουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε τον πουρέ την πάστα και τα φουντούκια. Στήνουμε την τάρτα εφόσον την ψήσουμε με την γκαράζ και διακοσμούμε με γλασαρισμένα φρούτα του δάσους, καραμελωμένους καρπούς και μια κρέμα τυριού αρωματισμένη με μέντα. Επιστροφή στην Αρχική σελίδα