Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Στα My market, λειτουργούμε ως αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης κοινωνίας μας, αλλά και των επιμέρους τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας, ως ελληνική εταιρεία, αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους συνεργάτες μας και τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Δρούμε ενεργητικά και με ευαισθησία, συμβάλλοντας στη δημιουργία μίας αξιοπρεπούς διαβίωσης για ευπαθείς ομάδες γύρω μας.

Μέσα από το πρόγραμμα «+πράττω» από το 2008, προσφέρουμε σταθερά και με συνέπεια τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες, Ιδρύματα και επιλεγμένους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς που στηρίζουν ουσιαστικά το παιδί και την οικογένεια.

Παράλληλα, στηρίζουμε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη όπως θύματα φυσικών καταστροφών στη χώρα μας.

Από το 2021, το πρόγραμμα δωρεών στηρίζεται από τα έσοδα του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, το οποίο διατίθεται στα ταμεία των My market, στη συμβολική τιμή των 0,40€ !

Μέχρι σήμερα, με το πρόγραμμα +πράττω έχουμε πετύχει να προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Το 2022, έχουμε στηρίξει 110 φορείς με 140 δωρεές.

Τα My market θα συνεχίσουν και φέτος την προσπάθεια αυτή για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη κοινωνία.

Λίγα λόγια για το περιοδικό ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Εδώ και τρία χρόνια τα My market έχουν δημιουργήσει το ομώνυμο περιοδικό ποικίλης ύλης, που προβάλλει την καθημερινή ευζωία με φρέσκο, αισιόδοξο, αλλά και άμεσο και χρηστικό τρόπο, ενώ όλα τα έσοδά του προσφέρονται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας, +πράττω, για καλό σκοπό.

Η συντακτική ομάδα του «ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ» ,παρακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις, περιστρέφεται γύρω από τις έννοιες του mindful eating, του wellness, αλλά και του wellbeing και προσφέρει στους αναγνώστες και τις αναγνώστριές του συμβουλές για κάθε τι που μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά τους. Εκδίδεται τέσσερις φορές τον χρόνο και προσδιορίζεται από τις αλλαγές των εποχών.

Ο τρόπος αγοράς του περιοδικού είναι αποκλειστικά μέσω των ταμείων των φυσικών καταστημάτων My market και του eshop.mymarket.gr


♦ Ενδεικτικοί σημαντικοί φορείς 

Emfasis Foundation ΙΑΣΙΣ
Odyssea Ίδρυμα Θεοτόκος
Save your hood Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων
Άγιοι Ανάργυροι - Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας
Αμυμώνη - Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Οράσεως & Πρόσθετες Αναπηρίες Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα - Ορθόδοξο Χωριό
Ανοικτή αγκαλιά - Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής Κοινωνικά Παντοπωλεία ανά την Ελλάδα
Αντηρίδα - Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Μέριμνα
Άρσις Σύλλογος Ροδίων "Νοιάζομαι και πράττω"
Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ειδικών Παίδων: "Άσπρες Πεταλούδες" Οι φίλοι του παιδιού
Άσυλο του παιδιού Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών
Γιατροί του Κόσμου Όλοι μαζί Μπορούμε
Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θήβας Ομάδα αλληλοβοήθειας Βόλου
Δεσμός Οργάνωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δυτικής Μακεδονίας
Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης Παιδικά χωριά SOS
Κέντρο Διοτίμα - Κέντρο για τα έμφυλα δικαιώματα και την ισότητα Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων
Ελίζα Πυροσβεστικά Σώματα ανά την Ελλάδα
Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά Στέγη θηλέων
Επιλογή Σύλλογος Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Το Χαμόγελο του Παιδιού
Το Φωτεινό Αστέρι Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR)