Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος
Αφεψήματα: το λεξικό της υγείας

Ποιος είπε ότι το υγιεινό δεν μπορεί να είναι και απολαυστικό;! Απάντηση σε αυτή την πεποίθηση δίνουν τα αφεψήματα. Τα αφεψήματα είναι ροφήματα που περιέχουν φυσικά συστατικά και βότανα, μπορούν να καταναλωθούν κάθε στιγμή της μέρας ή… της νύχτας καθώς δεν περιέχουν καφεΐνη και έχουν εξαιρετικές ιδιότητες που ωφελούν τη διάθεση, το σώμα και τον οργανισμό, οδηγώντας μας στον δρόμο της ευεξίας.

Διάβασε περισσότερα
Αφεψήματα: Ποια είναι και γιατί μας είναι πολύτιμα

Αφέψημα. Προέρχεται από την πρόθεση από και το ρήμα έψω, που σημαίνει βράζω ή ψήνω. Το λέει και η λέξη, λοιπόν. Αφέψημα είναι το ρόφημα που προκύπτει όταν βράζουμε διάφορα είδη φυτών σε νερό. Μερικοί το προτιμούν καυτό, άλλοι το προτιμούν κρύο. Όπως και να έχει, το ρόφημα μας ξεδιψά, μας ηρεμεί και μας προσφέρει ανακούφιση. Πίνουμε μια γουλιά και αγαλλιάζει το μέσα μας!

Διάβασε περισσότερα
Αφέψημα και παιδί: μπορούν τα παιδιά να πίνουν αφεψήματα;

Ένα αφέψημα, μια ιστορία.. τόσο μεγάλη, που χάνεται στο χρόνο! Τα αφεψήματα αποτελούν μέρος της Μεσογειακής διατροφή και μαζί με το νερό βρίσκονται στη βάση της μεσογειακής διατροφικής πυραμίδας.

Διάβασε περισσότερα
Αφεψήματα: 5 μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε

Η φύση μάς δίνει απλόχερα όσα χρειαζόμαστε, από τη διατροφή μέχρι την ίαση. Ολοένα και περισσότερος κόσμος τα τελευταία χρόνια στρέφεται στη φύση, είτε συλλέγοντας τροφή, είτε αναζητώντας παραδοσιακούς - εναλλακτικούς τρόπους ίασης και καλλωπισμού. Μυστικές συνταγές και θεραπείες με βότανα περνάνε από στόμα σε στόμα. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα αγαπημένα αφεψήματα!

Διάβασε περισσότερα