Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος
Smoothies

Tα θρεπτικά smoothies θα απογειώσουν την ενέργειά σας το καλοκαίρι, χωρίς να σας βαρύνουν, και θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Η δροσιά και η φρουτένια γεύση τους τα κάνουν άκρως εθιστικά, γι’ αυτό και άπαξ τα δοκιμάσετε θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σας.   

Διάβασε περισσότερα
Popsicles

Παγωμένη, φρουτώδης, αρωματική, χρωματιστή, η γρανίτα μας ξεδιψά και μας γλυκαίνει ταυτόχρονα, ενώ οι νέες σπιτικές, πιο υγιεινές αλλά πάντα «φωτογενείς» εκδοχές της θα... κατακλύσουν το Instagram. Με καταγωγή από τη Σικελία κι εκρηκτικό ταπεραμέντο, προκαλεί μέχρι και σήμερα αγεφύρωτες διαφωνίες για το αν τρώγεται με κουτάλι ή πίνεται με καλαμάκι. Όποιο τρόπο και να επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να τις φτιάξετε πανεύκολα, βάζοντας και τα παιδιά  στο παιχνίδι, αφού η κατάψυξη θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς!   

Διάβασε περισσότερα
Τι σημαίνει υγιεινό σάντουιτς;
Χρειάζονται ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, μπορείτε να τα πάρετε παντού και αποτελούν τον πιο εύκολο τρόπο για να χορτάσετε όταν ο χρόνος σας είναι λίγος ή βρίσκεστε εκτός σπιτιού, χωρίς να χαλάσετε τη διατροφή σας.

Διάβασε περισσότερα